blog

Virtuális védnökség

Pécsi szerelmi sóhajok

Amikor virtuális védnökséget vállaltam a pécsi szerelmi sóhajok fölött, magam sem gondoltam, hogy lesznek lelkes és önzetlen blogger társaim, akik írásomat lefordítják és közreadják.
Ma már franciául, angolul, szerbül, szlovákul, oroszul és románul is elérhető a pécsi szerelmi sóhajok “himnusza”.
És most, amikor Pécs Európa Kulturális Fővárosa, milyen védnöke lennék a pécsi szerelmi sóhajoknak, ha nem jegyezném meg: mennyi nyelv van még, amelyen tudnak a bloggerek és még nincs lefordítva 🙂

Íme a történet előzményei:

Virtuális védnökség: a szerelmi sóhajt vállalom!

2 hozzászólás

 • Pécs2010off

  Európa 2010-es Kultúrális Fővárosának védelme nem lehet feladatom, de hiszem, hogy az egyes kis apró hírverésekkel sokat tehetünk a város ismertségének javításán.

  Nagyon remélem, hogy holnaptól ismét kicsit változik a dolog, s szép lassan egyre több pozitív hír (is) megjelenik a városról, Pécsről!

  Az Európa Kulturális Fővárosa programév nyitóünnepsége 2010. január 10 (vasárnap) amit az m1-en is megtekinthetsz 18:00-kor. A pécsi ünnepség záró mozzanata a ?Várj, míg felkel majd a nap!? c. dal, Demjén Ferenc, Kandech Evelyne, a Szélkiáltó együttes, Kováts Kolos operaénekes, Balikó Tamás a Pécsi Nemzeti Színház igazgatója, a MiZo Pécs 2010 kosarasai, valamint a Vivat Bacchus Énekegyüttes előadásában.
  Háttérinfó: http://www.pecs2010.hu/program/693

  … és egy apró szösszenet: 🙂 A SweetHome-ban (Jókai tér 3.) a Nyitóünnepség előtt és után az eladók és némi nézelődő forgatag korhű jelmezben várja az érdeklődő nézelődőket, a Pécs2010off keretében.

  … és akinek még nem kívántam:
  Kultúrában gazdag, kulturált új évet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük