Vasárnapi boltbezárás – ha tiltakoznak, akkor szombaton is bezárnak?

Vasárnapi nyitva tartás?

Vasárnap: bezárt üzletek
Vasárnapi zárva tartás

A vasárnapi boltbezárás ügyében megpróbáltam kitalálni, mit lép majd Orbán Viktor miniszterelnök.
Emlékezzünk csak, mit mondott a felcsúti kisvasút kapcsán: ha tiltakoznak, akkor még tovább fogjuk építeni a kisvasutat, Bicskéig sőt tovább!
Ha következetes és a vasárnapi boltbezárás elleni tiltakozáshoz is így áll hozzá, akkor most, hogy a szocialisták a kopasz-kultúra kivirágzása ellenére is kivívták a népszavazás lehetőségét, nyilván szombatra is bezáratja a boltokat.
Sőt, ha ez ellen is tiltakozna a jónép, végül nyitott üzletek nélkül marad majd a hét minden napján Magyarország.

Webáruházak, webshopok reszkessetek – boltbezárás?

A dohányboltok nyilván minden körülmények között nyitva maradhatnak, az ismert tények, a haveri érdekek miatt, ám, hogy a webshopokkal, webáruházakkal mi fog történni, azt még nem tudtam kitalálni.
Vajon hogyan lehet a webáruházak közül kiválasztani a fidesz-barát és a nem fidesz-barát webshopokat?
Amelyik tejet árul, az nyitva tarthat, hiszen tejel, amelyik viszont kakaót, az nem nyithat ki, mert nem jelezte tiszta nemzeti tejjel, hogy tejelne? Vagy hogyan lesz ez?

Persze ismerve a miniszterelnök észjárását, könnyen lehet, hogy egy másik, már megszokott recept szerint jár el, hogy a kecske és a káposzta is Andy Vajnánál maradjon. Vagy Habony Árpinál, de ez most mindegy.
Szóval a lényeg: a vasárnapi boltbezárást szombatra kell tenni és a szocik máris mehetnek a sóhivatalba, mert értelmét veszti a vasárnapi boltbezárás elleni népszavazás, hiszen nem vasárnap, hanem szombaton lesznek zárva a boltok.
S ha ez sem tetszik a népnek, akkor nem a boltok, hanem a nép lesz bezárva. És punktum.

***

Addig is, amíg nyitva lehetnek a webshopok:

Webáruház linkek

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!