Újdonságok: autószervizelés, szállítás, súlymérés; benne: Pannon Hunter

3D technológia - futóműbeállítás
3 D alapú futóműbeállítás, HawkEye

Autószerviz, nemzetközi szállítás, konténerszállító gyártás

Óriási a verseny az ügyfelekért. Az üzemanyagárak és a rájuk rakott adóterhek aligha moccannak jelentősen és tartósan Európa országútjain lefelé. Magyarországon a teherfuvarozást új adónem – az e-útdíj – terheli.
Az autószerviz, a nemzetközi szállítás, a konténerszállító gyártás olyan versenyhelyzetbe került, amelynek terepén csakis a legkorszerűbb technológiát, az újításokat alkalmazó vállalkozások startolhatnak eséllyel.

Autószervizelés magas fokon Pécsett

A szállítók, a szállítmányozók, a teherfuvarozás érdekeltjei a legeket keresik: a leggazdaságosabbat, a leggyorsabbat, a legmegbízhatóbbat.
Itt van példának az autószervizelés.
A futóműbeállítás a legkorszerűbben felszerelt autójavító műhelyekben – mint például a pécsi Pannon-Hunter Szerviz és Futóműcentrum – már 3 D technológiával történik, nevezetesen az Amerikából eredeztethető HawkEye berendezéssel. Gyors, takarékos, pontos szerkezet – amely jelentős kiadásoktól mentesíti az autóst – élvonalba emelheti azokat a szervizeket, amelyek ilyennel szolgálják ki ügyfeleiket.
De vegyünk egy másik példát is a korszerű, versenyképes megoldások tárházából!

A kamionos, konténeres nemzetközi szállítás világában „utazó” Logintrans vállalat fantasztikusan hatékony program-rendszerekkel segíti a hatékony szállítást, szállítmányozást.
Fuvarbörze, raktérbörze, rakománybörze – egységes, számítástechnikai alapokon nyugvó Trans-rendszer áll elő, amely elősegíti, hogy megbízható partnerekkel, mindig rakománnyal teli kamionok robogjanak Európa útjain.
Az ingyenes próbaidőszak nagy vonzerőt jelenthet a fuvarozásban, a kamion- és konténerszállításban érdekeltek, a speditőrök körében.


A Logintrans biztos abban, hogy akik kipróbálják ezt a rendszert, azok maradni fognak.
Az optimizmus nem véletlen. Szerte a kontinensről 200.000 fuvarozó és szállítmányozó cég csatlakozott már a lengyel központú cég Fuvarbörzéjéhez. A napi fuvarajánlatok száma meghaladja a százezret.

Seres mérőrendszer az edényzet és a felépítmény súlya
Seres mérőrendszer

Ugyancsak innovatív megoldással rukkolt elő a konténerszállító- és hulladék-szállító gépgyártás egyik magyarországi piacvezetője, a pécsi Seres Kft.
Ma még egyedülálló módon Magyarországon hitelesített edényzet mérő és edényzetfelismerő rendszert építenek be gyártmányaikba.

RFID Chip olvasókat alkalmazva minden egyes edényzet beazonosítható. Rendszerük a felépítmények és függesztett terhek súlymérésére is alkalmas.

Ezek a mérlegek akár az új járművekre akár a korábbi gyártmányokra is felszerelhetők.

*****

Hivatkozott tartalmak bővebben:

Futómű beállítás

***

Korábban autószerviz és Fuvarbörze témában a Jól járok Magazin blogjában és magazin hírei között:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Újdonságok: autószervizelés, szállítás, súlymérés; benne: Pannon Hunter” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Ha nem költői a kérdésed – márpedig az ! – akkor két válasz marad:
    a.) nincs semmilyen összefüggés, nem is ígértem ilyen összefüggések feltérképezését;
    b.) ha az árak valóságosak (és elviselhetőek), akkor kikényszerítik a versenyt, az innovációt, a takarékos és hatékony megoldásokat, a korszerűség meghonosítását – viszont ha az árak mesterségesek, akkor azok a pazarlás megcsontosodását segítik elő;

    Ez a választék az összefüggések alapján.

Szólj hozzá!