blog

Terméket keresek online értékesítésre!

Végigtekintettem az online “birodalmamon” – amely áruért kiált. Online értékesíthető áruért. Mert van nálam bölcsesség kínálata, virtuális napló, keresőkben méregerős blog, hirdetés, más árujának és árudájának dicsérete, szolgáltatásom – a honlapkészítés keresőoptimalizálással vagy mindkettő szólóban – kínálata, de konkrét, kézzel fogható áru eladása nincs. Gyártót keresek – akinek az áruját, nagyon tisztes haszon mellett, eladhatom.

Na, jó, mondhatja valaki, de a Jóljárok.hu Netbutikjában láthatunk ám árut, hékás! Igaz, de azok csak “átfutnak” a Jóljárok.hu-n, én pedig olyan árusításra gondolok, amikor a termék nem csak látható itt, hanem az ELADÁSÁRÓL, a marketingjéről is én gondoskodom.

Udvarom, raktárom nincs, tehát pöfögő óriástraktor vagy életnagyságú porcelán elefánt szóba sem jöhet, illetve dehogynem, csak akkor a raktározás, az áru átadása az Ön feladata lesz. Én “csupán” eladok!

Van erre javaslata? Kérem, irja ide vagy küldje el e-mailben!

Gondoljon bele: a más áruját a keresőoptimalizálás és a gerillamarketing eszközeivel sikerrel adom el – akkor milyen sikerrel adnám el azt, ami a miénk?!

Referenciák:
Keresőoptimalizálás, seo

8 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük