Tapéták birodalma, Budapest

Ezernyi tapéta

Hát persze, hogy a Fancy Home-ra gondolok, amikor tapéta birodalomról beszélek.
Jó a budapestieknek, mert igazán könnyű dolguk van, ha tapétát szeretnének vásárolni.

Először el is játszottam a gondolattal, nem mondok semmit, csak megmutatok néhány tucat szép tapétát a kínálatból, néhány újfajta megoldási módon falra, vagy csak faldarabra fellehelve, és nem az egész helyiséget beborító módon.
Nem rossz ötlet, mert így legalább nem gondolja senki, hogy a rábeszélés volna a lényeg, hogy itt vegye meg a falra valót, akár magánemberként, akár céges megbízottként vagy vállalkozás tulajdonosaként keres tapétát.

De ha úgy döntöttem volna, hogy semmi szöveg, csak a képek, akkor hogyan is mondhatnám el, hogy most egy olyan honlapra szeretném felhívni a figyelmet, amely jó marketing érzékkel, az általa képviselt üzlet kínálatát hihetetlen bőséggel, képpel mutatja meg, szabad lapozgatást kínálva akár órákig is a lakáskultúra tárgyai, eszközei körében.

Ha nem írnék semmit, akkor az érdeklődő azt sem tudná meg, hogy nem egy olyan egyszerű üzletről beszélek, ahol csupán kiteszik a pultra a kínálatot és megkérdik, mennyit vághatnak le a tapéta-csíkból, hanem lakberendező segítségét is kérheti a kedves vásárló a tapéta kiválasztásához, sőt akár a helyszínre is kimennek, hogy felmérjék a hely által megkívánt színt, anyagot, méretet, hangulatot…
Igen, mert a tapétáknak hangulata is van, ebben bizonyos vagyok.

De tényleg sok lesz a szöveg, inkább mutatom a helyet, ahol megismerkedhet a klasszikus, a design vagy a gyermek tapéták üde világával, a bígért számtalan képpel.

***
Még Budapest:

Budapest

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!