Szakdolgozat – emailben kérdeznének ki, ha hagynám

Mi kéne, ha vóna – kérdi a szakdolgozat írója

Kedves ismeretlen szakdolgozat író fordult hozzám e-mailben, mint vállalkozóhoz, lennék szíves a szakdolgozatírását elősegíteni azzal, hogy kiválasztom a mellékelt választékból azokat, amelyekre a legnagyobb szükségem volna.
Az „étlap” kínálatában a konkurenciaelemzéstől a hitelen át a pályázatírásig sok mindent találtam, de az igazit, amire ténylegesen vágyom, nem találtam meg.

Viszont az „egyéb” rubrika ott ásítozott, arra sarkallva, hogy abban megfogalmazzam azt a szolgáltatást, amelyre ácsingózom. Ezt írtam bele:

Én annak örülnék, ha a magyar állam, mint szolgáltató, hosszabb távon kiszámítható gazdasági környezetet biztosítana, ha nem facsarná ki belőlem az utolsó fillérig a továbblépéshez szükséges hasznot, ha háború helyett a békére koncentrálna. A többi dologgal majd csak elboldogulok magam is.

Hát nem tudom, ezzel segítettem-e egy jó szakdolgozat megszületését?!

***

Más levelek, akár kértem őket, akár nem:

Marketing alapok: kéretlen email

Vadidegen online marketing

Árajánlat kérő, rendhagyó üzleti levél

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Szakdolgozat – emailben kérdeznének ki, ha hagynám” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Én is ezt választanám, szerintem az apám és a nagyapám is azt választotta volna, hogy hagyják békében dolgozni. Ahogy most alakulnak a dolgok a fiamnak se lesz könnyebb!

Szólj hozzá!