Sielőknek, horgászoknak, kertművelőknek – fényvédők

Fényvédők a SIPO Patikákból
Síeléshez, horgászathoz, kerti munkához kell a fényvédelem

Egészség szolgáltatás

Meglehet, most, amikor a fényvédelemről írok pár sort, lesznek, akik rossz néven veszik!
Mert miért is nem örülök inkább annak, hogy végre hét ágról süt a nap, hogy kibújnak a föld alól a hóvirágok, sőt itt-ott már az ibolya is.
Szóval küszöbön a tavasz és akkor az örömóda zengetése helyett fényvédő faktorokról fogok itt beszélni eléggé el nem ítélhető módon.

Mentségemül szolgál, hogy a télen szépen kifehéredett bőrével az európai ember még síelni igyekszik a hóágyúzott csúcsok irányába és egy másik „fajtája” ugyanennek az embertípusnak már a horgászboltok körül sündörög.
A hónak és a víznek is megvan az az istenverte tulajdonsága – az örömforráson túl -, hogy a napfényt szépen megsokszorozza és így vetíti rá síelőre, szánkózóra, halakat űzőre egyaránt! Persze hó és víz nélkül is szépen le lehet égni, jól tudják ezt a kertben kapáló kiskert tulajdonosok. Nekik is jár az egészség szolgáltatás!

Kiszállítás ingyen?

A pécsieknek persze könnyű – a kiruccanás előtt bemennek az egyik pécsi patikába, megkérdezik gyógyszerészüket, hogy nekik melyik fényvédő krém volna a legmegfelelőbb, s máris sokat tettek a felhőtlen időtöltésükért. (Persze a patika webshop is rendelkezésre áll, ráadásul ez bárhonnan elérhető. Némelyik Patika Blog arról is információt szolgáltat, hogy hétfőnként a kiszállítás ingyenes, tehát a nem Pécsett vagy Budapesten élők is ugyanannyiért hozzá juthatnak a termékekhez, vagyis kiszállítási díj nélkül.)

Mert mégiscsak jobb a rövid szabadság után egészséges barnán megjelenni a munkahelyen, mint cafatokban lógó bőrzettel vagy vöröslő, égő ábrázattal.
Míg az előbbi esetben irigykedve fognak ránk nézni kollégáink, az utóbbi esetben kárörvendő pillantások súlya alatt szégyenkezhetünk.
És persze a halászlé is jobban esik, ha a horgász arcán nem feszül fájdalmasan a bőr, vagy ha a sült hal mellé nem kínálunk sült horgászt is 🙂

A védekezésre krémtől a púderen át a kapszuláig kínál számos megoldást a weben számos patika Dermo Shopja.

***

Más írások a SIPO Patikáról:

És a horgászatról:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!