blog

Puskás, Morvax, Pillangószív

Puskás, Morvax, Pillangószív

1) Szombaton, bár bizsergett a klaviatúrám, nem akarván sérteni az amúgy “túllihegett” nemzeti gyásznapot, nem írtam le azt, amit ma lekopogok:

Elment az utolsó, nemzeti értéket képviselő LÁB, s ha István, eredeti funkciójában nem használható JOBBJÁRA (is) gondolunk, hát nem maradt nekünk már más, mint a FEJÜNK használata! Nagyon ideje volna!!!

2) Ismét szemléztem, milyen kifejezésekre keresve találnak rá neten elhelyezett írásaimra az olvasók. Meglepve láttam, beütötte valaki: ” blog Budapest ” (2 millió 90 ezer (2.090.000) szótalálat jön elő!), s erre második helyen ugrik elő e BLOG-om, azzal a poszttal, amit Morvax, a NOL-on közismert blogger, vendégként követett el itt!

Ha beütjük a google.hu alá a BLOG szót, EGYMILLIÁRD HARMINCMILLIÓ szó-találatot kapunk! Először nem is mertem megnézni itt a sajátomat, gondoltam, napestig sem lelem majd nyomát! De megtaláltam: e percben 134.
Ha ugyanitt csak a magyar lapokat fürkészem, akkor e percben 23.
Lehet, nekem, a “vidéki fiúnak”, meg kéne elégednem azzal, ha a “Blog Pécs” beütésre valahol az első 20 végén kullognék, de én telhetetlen fajtaként ott 1. vagyok! 🙂

3) Pillangószív tipp:
Utolsó hónapjához érkezett a Pillangószív, ELSŐ MAGYAR honlap-optimalizálási verseny. Tippem szerint ezt BéDéKá fogja megnyerni!
Lehet, hogy fél évvel ezelőtt “amatőrként” indult, de most már vérbeli SEO-s, és a netre eresztett számtalan blogja-honlapja, mint szúnyograj a kirándulókra, rácsapott a meglepett honi “profikra”.

8 hozzászólás

 • myrtille

  Csomagolsz, látom. Kár.
  Lett volna valaki, akinek van más témája is, mint a szokásos. Lett volna akiért érdemes néha visszammenni.
  No mindegy. elhűlt a kávéd.

 • myrtille

  Majd nézz be az új helyemre néha, szépül. Jó hely lesz egy darabig. Megnéztem itt a free-n a szerki blogját, szóval hm.
  Tanulságos.
  Igaz neki ez a dolga, és mindenki küldhet ajánlót ha jól láttam. :))

  Tényleg sajnálom, nem kellett volna eljönnöd.

 • EL LOBO - A farkas

  Én meg annál is jobban sajnálom, de hiába na, az Izomagyúaké a jövő, (ezt szó szerint értem, meg talán átvitt értelemben is kicsit), meg az etikátlan megoldásoké!
  A Blogtéren két blogom van, amelyeket nem “használok”, mindaddig, amíg nem kér a Blogtér elnézést Balla D. Károlytól. A NOL-on pedig egy, ahová szintén nem írok addig, amíg a NOL kiadója nem kér elnézést a bloggerektől, az etikátlan reklámkampányukért!

 • bdk

  Ezek az ékezetes linkek gyakran “elkonvertálódnak”, és mostanában a bloghu is gyakran befuccsol, egy goldmine nevű üres oldal jön le a kért helyett, számomra ismeretlen okból. Illetékes válasz szerint ez egy bug, és dolgoznak rajta. Nekem csak a fülem búg, zúg.
  A link ez lenne, ékezettelenített konvertálás után:

  bdk.blog.hu/tags/pillang%C3%B3sz%C3%ADv

  A tapasztalatom az, hogy ha elsőre nem jön be, újra kell próbálni, és másodikra már műxik.

  Még szerencse, hogy mi vagyunk az év embere.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük