Pillangószív – pillangószárnyon :-)

Éjjel 1/2 2-kor feküdtem le, addig csiszikoltam a PILLANGÓSZÍV oldalaim. Persze, ránéztem a blogjaimra is, és örömmel láttam, hogy a Népszabadság Online-on lévő blogom (ellobo.nolblog.hu) már a harmadik legolvasottabb blog a NOLon!

Nagyon jó érzés töltött el, hiszen nem is olyan rég “emigráltam” oda. Jogos az idézőjel, mert a net nem focipálya, hogy pl. csak a fradi, a többi meg mind ilyen-olyan, hanem a net demokratikus, s egyszerre is tartozhat az ember több közösséghez! Mint ahogy én is egyszerre vagyok “blogteres” és “nolos”, mindkét helyen jó barátokkal, szellemi partnerekkel kerülve ismeretségbe. (Az undokokat most hagyjuk!)
Igaza van a Miller-Shepher kutatópárosnak, a töredezettség erői ellen kűzd a személyiségem, amikor a blogjaimban a sokoldalúságát igyekszik megmutatni, s nem hagyja magát beskatulyázni egyvalamibe. Így van jelen a glosszaíró, a marketinges, a honlap-optimalizáló, a politizáló, a lokálpatrióta, az egyszerű naplót író és még ki tudja mennyi tulajdonsággal rendelkező ember 🙂 Együtt! Ma reggel nem tudtam aludni, és 6-kor meglepve láttam, hogy a versenyoldalam nem harmadik, hanem második, aztán fél hétkor már első! 🙂
Már 220.000 a pillangószív szóra a találatok száma! Persze, még nem érvényesült az a hatás, hogy beleírtam a title-ba a hiúságom, a Toolbar még a változásmentes oldalt mutatja. Nem vetem el a súlykot: sokan nyaralnak már vagy még, akik eséllyel indulhatnak a versenyben, ez csak a kezdet. Szeretném, hogy végül az első húszban benne legyek. De most még egy picit alszom.

Szólj hozzá!