blog

Pillangószív – Klára napja

Ma nem fogok túl sokat időzni a neten, mert Klára napja van, s nekem éppen három Klárám, (Klárikám, Kisklárim, no meg az anyós, pontosabban persze, a KEDVES MAMA) várja, hogy köszöntsem!
Úgyhogy csak kutyafuttában jegyzem meg, hogy a Google már 542.000 pillangószív találat büszke tulajdonosa. Maradtam egyelőre, ahol eddig is voltam: a “versenyhonlap” a második, e blog pedig a harmadik helyen áll!
Egyébként meg kézcsók (vagy igazi – választás szerint) valamennyi Klárának 🙂

7 hozzászólás

 • EL LOBO - A farkas

  Szia BéDéKá!
  1) Láttam és nem csodálkozom.
  Talán olvastad, hogy egy helyütt megkérdezték tőlem, tényleg annyira naív vagyok-e, hogy azt képzelem – ebben a versenyben tisztességes lesz-e a győztes?
  Erre ezt válaszoltam:
  “Legalább láthatjuk a piszkos módszereket és a piszkos módszerek űzőit, NEVÜK lesz, bélyeges(!), hogy a verseny után felmutathassuk mindenkinek a különbséget.
  A tapasztalati haszon így sokszoros.”

  2) Nagyon rossz hangulatban olvasom a sorozatos vitákat a Blogtéren, félelmetes, ahogy nem veszik észre, a brutális érdekérvényesítési szándékukkal miképpen ássák alá a saját világukat.
  Most is odapillantottam – amint rápillantottam hozzászólásodra, és látom, három helyre is kitettek a címoldalon – miközben kifejezetten kérted, ne tegyenek ki egyáltalán.
  Kedves üzenet…

 • EL LOBO - A farkas

  Szia BéDéKá!

  1) Köszönöm a bizalmadat, leveledet olvastam, s a tartalmát természetesen megtartom magamnak, ahogy kérted.
  2) Láttad-e a Nol-on, a Hajónapló vezető bejegyzését, aki Kornis M. melletted történt kiállását idézi?
  Kornis is egy az egyben neked ad igazat – tudtommal Bajla is, tehát vagyunk néhányan, akiket felháborít ismét, ami történik, s melletted állunk.
  A kolomp után loholók csaholásával ne törödj!
  Baráti üdvözlettel, El Lobo – A farkas

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük