Pillangószív – hózáró és KOCKATÉSZTA DÍJ

A hó utolsó napjának reggelén első helyen áll PILLANGÓSZÍV versenyhonlapom és második ez a blog! Megtettem, amit egy “partizánmarketinges” megtehet. Illetve egy picivel többet is! Most kiélvezem a pillanatot – carpe diem (latin, Horatius, “szakítsd le a napot” = élvezd ki a pillanatot), s köszönetet mondok azoknak, akik segítettek ebben.
(Ritkán van az úgy, hogy nem ember, hanem gép méri a teljesítményed, s az, ugye nem mar beléd, mert nem tetszik a fizimiskád, vagy az érdeke más vagy nem tetszik neki a “nem benyalós” szó! 🙂
Hanem a KOCKATÉSZTA DÍJ-ról:

Nevezzük meg a csínyt és a csínytevőt a szolgáltatások piacán!
Szelíd forradalomban történjék meg a “trónfosztás”.
Kockakő helyett a KOCKATÉSZTA díj legyen a fegyverünk!   

Az ötlet, mely fentebb olvasható, nem előzmény nélküli. E posztban forrta ki magát a nol-blogomban: ellobo.nolblog.hu/?post_id=14815

S most íme, itt a felhívás.

Javasolj a díjra “méltó” szolgáltatót és szolgáltatást, megírva azt is ide, milyen magatartással vívta ki jámbor haragod. És javasolj zsűritagot is, hármat. Kiket megkérünk végül, hogy elfogult bloggerharagunktól mentesen ítélje oda a “legjobbnak” a KOCKATÉSZTA DÍJ-at.
Hajrá!

Javaslatodat megteheted itt, vagy a közösségi térben itt: ellobo.nolblog.hu/?post_id=14929

“Pillangószív – hózáró és KOCKATÉSZTA DÍJ” bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. Hello! Nem akarok webspammer lenni és főleg nem így “előnyhöz jutni” Egy ajánlatot teszek és ez MINDENKIRE vonatkozik aki ezt olvassa! Direkt törve irom be az oldalam linkjét Szal a lényeg: légyszives olvasd el a www . g-easy. hu / pillangosziv . html oldalt. Amennyiben nem érdekel a dolog, kérlek hagyd figyelmen kívül. Üdv: G.

 2. Kedves Gábor!
  Inkább írd le a javaslatodat ide. Ugyanis, ha ilyen invitálásra szalad rá az ember, akkor utána – már csak óvatosságból is – legalább negyed órát kell szánnia arra, hogy mindenféle kémkukikat szedegessen le, végig kell futtatnia mindenféle vírusölőket, meg ilyesmi. (Nyilván oktalanul, csak hát mégis.)
  Tehát egyszerűbb, időtakarékosabb volna ha itt elmondanád a javaslatod.
  Üdv:
  El Lobo – A farkas

 3. Üdv! Ok, nekem mind1. . meg felőlem gyűjthetjük (majd megérted) a te lapodon is a csatlakozókat. Sőt ha benne vagy, már írom is privátba a lényeget. Ugye itt is érvényes a “neten nem szép dolog más helyesírásával stb” lusta vagyok javítgatni az elgépelést höhö lehet ezért nincs blogom 🙂 Szal másolom IDE : !!! Ez egy felhívás és lehetőség mindenkinek! Ha szeretnél egy oldaladra mutató linket (ami magyar országon – egyetemi honlapokon kívül) szinte egyedülálló. A lényege, hogy van egy oldal, ahová regisztrálni kell és beírod a “kedvenc” lapjaid címét. A top 500 legtöbb szavazatot kapott oldalakat publikáló lapnak 7 a PR-je (és engedi indexelni, valamint 9 PR-es oldalak mutatnak rá, szal jó eséllyel hamarosan több lesz 7-nél). Jelenleg az utolsóra 129-en szavaztak. A 165.-re is csak 258-an. Szal ha sikerül összejönnünk 140-150 -en akik szavaznának egymásra, mindenki oldala beleférne a top 500-ba. A csatlakozók címét gyűjtenénk egy listára.. a többit mindenki tudja.. Gondolkozz el rajta.. Ha érdekel a dolog írj egy levelet IDE (recece vagy ide: info@x!) Add meg a weblapod címét, válaszban elküldöm a szóban forgó lap címét, valamint az eddig feliratkozott lapok címét megtekintheted az xy oldalon. Mindenki érdekét szolgálva előre kijelenthető, aki nem szavaz minden feliratkozott tagra, csak ez előnyöket próbálja kihasználni, az törölve lesz az oldalról stb.
  Ez már nem ide tartozik: vagy így ,vagy úgy, előbb utóbb összeszedem az embereket, ha most butaságnak is tűnik.. És akkor reszkess kereső optimalizálás brrrrr..

Szólj hozzá!