blog

Pillangószív blog: évzáró

A pillangószív verseny, hála az égnek, holnapután véget ér! BLOG-om futni fog tovább, de megfosztva már a pillangószív terheitől, a betyárját neki!
De folytassuk a visszapillantást!
Nem sikerült a korábban gyökeret vert kategóriákat “feltörnöm”, nem tudtam a komplex blog fogalmát meghonosítani, lecserélni vele a semmit sem mondó “személyes” vagy “én” kategóriát, pedig mindkettőt meghaladta már az idő!
(Naja, megint bepörögtem az “akademistákra”! Ahová eddig link mutatott: tessék kérem, itt tetszik megtalálni a blog fogalmát – na, ide már nem mutat tőlem link! Hm, olykor gyorsabb egy link megszüntetésében a kezem – ha értetlenségbe ütközöm-, mint a megfontolás.)
Szóval akkor most majd megírhatom magam az új felosztást, benne a komplex blog fogalmával, amelyről e helyütt már gondolkoztam is a nyilvánosság előtt!

Egyébként arra a kérdésre, hogy a bloggert érhetik-e meglepő, váratlan örömök, az ezekben a percekben kapott hozzászólást is említhetem, a Pécsi lakatok c. írásom alatt! Lám, a nagyvilág szemében mintegy “felelőse” lettem a pécsi lakatoknak :-).
De a Partizánok (sperhaknival) is erősen meglepett!

A fölvállalt konfliktusaimról is érdemes elgondolkoznom: jónéhányba belementem, de nem mindegyikbe volt célszerű!
Ám néhányat vállalnom kellett és kell is – a konfliktuselemzés témakörét (az előre vivő és a romboló konfliktusok tanulmányozását másoknak is ajánlom.)

—-
Megj.: a kóddarabokkal betörni igyekvőknek jelezném, az IP címeket őrzi a szerver!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük