Pillangószív áradás – pillangószív blog beállítása

Ma reggelre a google.co.hu-n a tegnapinál százezerrel több találat mutatkozik a pillangószív szóra, azaz már 682.000 a találatok száma! Újra második és harmadik vagyok, de az erők lassan kiegyenlítődnek, érdemes lesz áttérni egy olyan megjelölésre: első táblás-e a versenyhonlap, azaz benne van-e az első tízben vagy második táblás-e, s benne van a második tizes csoportban.

Mivel a konkurensek látják, hogy egy-egy honlap milyen eljárásmódokkal kerül élre, nyilván ellesik, s így az erők kiegyenlítődnek. Aztán majd innen fognak elhúzni azok, akiknek a külső forrásai a legerősebbek!

Ma már ideje lesz kicsit normálisabban beállítani a Pillangószív blogot, mert eléggé lötyögős a dolog, száz sebből csorgadoz a bájt! Szóval nem éppen báj(t)os.

“Pillangószív áradás – pillangószív blog beállítása” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. szia. nálam most 660.000 találatot mutat és még egyelőre én is benne vagyok az első tízben. teljesen váratlanul jönnek fel és sülylednek el oldalaim, már nem is próbálom megérteni, mi miért történik.

 2. Szia BéDéKá!
  Most megnéztem, s 682.000 találatot látok. Dolgoznak a gépek rendesen. Némely más címszónál is ugyanez a helyzet.
  Reklámügynökség szóra hol 5., hol 10. vagyok, most éppen ötödik. Ez eddig a “világrekordom”. Mert azért ott is a nehéz fiúk kűzdenek ugyebár, én meg, mint rongyos fenekű partizán tüsténtkedem szerteszéjjel 🙂
  Az lesz a legjobb abban, ha ez a pillangószív-őrület lecseng, hogy írhatunk egy jó nagy, egészséges blog-posztot, hogy hálisten, vége, jöjjenek a nők meg az írás, meg minden 🙂

 3. most találtam meg a pillangószív mailt, hogy linkeljek, a spam-szűröm kiszűrte. nem vagyok egy sablon guru, de ha sikerül felteszem a blogomba a linket…meddig tart ez a dolog? meddig legyen ott?

 4. Köszönöm!
  Ezt nálad is megtettem, ott ahol kértem, s a friss posztodhoz is hozzászóltam, nagyon a magam (egyik) “problémájára” ismertem, a betyárját neki.
  Pedig hozzád teázni jár az ember, könnyű mosolyért, és akkor tessék, egyszercsak mi van…
  Úgyhogy kérnék legközelebbre egy mosolyos bejegyzést, nem ilyen “fejbelövőst”! 🙂

 5. Kedves El Lobo!

  nem lehet mindig könnyű és mosolygós, mert én magam sem vagyok mindig az.
  de lesz mosoly, most is mosolygok, hogy ezt írom:)
  tea felett pedig lehet komoly dolgokról is beszélgetni…sokféle tea van?:)

Szólj hozzá!