Pécsi honlapok: Lady Moletti webáruház

Lady Moletti Divatáruház és webáruház

Molett ruhát molett modellen érdemes bemutatni.
Molett modellt keres a pécsi Lady Moletti

Termetes honlap – mondhatnám némi tréfával, ami most, szilveszter előestéjén talán nem is tűnik tiszteletlenségnek.
A Lady Moletti Divatáruházról szólva amúgy távol áll tőlem mindenféle tiszteletlenség, s a pezsgős poharat éppen a merészsége miatt emelem majd meg újév hajnalán. Hiszen merészség kell ahhoz, hogy egy, a hagyományos kereskedelemben szocializálódott kereskedő cég – meghallva az új idők szavát – felmerészkedjen az internetre és bírja szusszal, áruval, türelemmel a másfajta üzleti légkört.

Valódi üzlet és webáruház

De először pillantsunk be a pécsi üzletbe, amely fizikai valójában a Búza téren, az Átrium Üzletház földszintjén található.
Az üzlet célja – már az elnevezés is elárulja – a molett divat színvonalas közvetítése, és a boltba betérő teltkarcsú hölgyek kiszolgálása a dundi, nagyméretű női ruhák javával. Vagyis mindig egyedi, kis darabszámú, ám de korszerű, divatos női téli-tavaszi-őszi kabáttal, blúzzal, blézerrel, kardigánnal, szoknyával, nadrággal, átmeneti ruhával…

Külön érdekesség, hogy az üzlet mellett egy másik is található, a Mister Góliát, amelyben a ruhaválogatásba belefelejtkező hölgy miatt elanyátlanodott férj is eltölthet némi időt, s vásárolhat magának papucsot 🙂 Ezt persze megint tréfából mondom, mármint a papucsot, hiszen a góliátoknak is jár egy méretes öltöny, nadrág, cipő, miegymás…

De visszatérve a női ruházathoz: manapság már mindenki hozzáférhet a nagyméretű molettek divatos ruháihoz, nem csak a pécsi és dél-dunántúli nők, hiszen a webáruház is megnyílott az üzletben.

A vásárló persze akár a divatáruházban, akár a webáruházban vásárolja meg a ruháit, mindenképpen korrekt, barátságos kiszolgálást talál.
Ismerkedjen meg Ön is a Lady Moletti Divatáruházzal

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!