Pécsi honlapok: honlapkészítés + keresőoptimalizálás, SEO

Az összeadás eredményéül a Bognár Stúdió nevét kapjuk 🙂 Hiszen a Bognár Stúdió az online marketing ágazatban szerezte meg országos ismertségét. A honlapkészítés mellett a keresőmarketing – a  keresőoptimalizálás, (SEO) – vált a sikerágazatává.
Az i-re a pontot az Első Magyar Keresőoptimalizáló Verseny megnyerésével tettük föl. (Azok kedvéért, akik akkor még, vagyis 2006-ban nem voltak az interneten: a Pillangószív szóra zajlott egy fél év időtartamú keresőoptimalizáló verseny.)


A honlapon egy  külön oldal öleli fel a keresőoptimalizálás tudnivalóit.
A Bognár Stúdió persze az online marketing más ágaiban is jelen van: social media, gerillamarketing, blogvezetés is felkerültek a palettájára.

Keresőoptimalizálás, SEO – PR duplán

A Bognár Stúdió honlapjának menüpontjai is arról a sokszínűségről tanúskodnak, amely a tevékenységet is jellemzi.
Ahogy ezt mondani szoktam: tevékenységünk a PR-tól a PR-ig terjed. És ez nem egy szűk tér, mert ez a két – nem egy, hanem KÉT fogalom – hatalmas területet ölel át. Vagyis a Bognár Stúdió online marketing munkája a Public Relations-től a PageRank *-ig terjed!

És olyan értelemben is széles sáv ez, hogy bizonyíthatjuk: pécsi cég is jelen lehet a saját erejéből az országos, sőt az európai piacon, ha az a piac a referenciák és a teljesítmények alapján választ szolgáltatót (és nem rokonsági fok vagy pártszimpátia alapján, mint egyes magyar városokban!).
* A nyilvános PageRank 2016-ban kikerült a Google tárházából. Napjainkban a MOZ által kidolgozott Page Authority a „menő”  iránymutató pótszám.

Interaktív megoldások

A honlaphoz természetesen egy interaktív webegység, vagyis blog is csatlakozik, amelyben saját nevemen – Bognár László – a SEO elméleti megközelítése mellett a napi munka, a napi keresőoptimalizáló gyakorlat izgalmas kérdéseit igyekszem felmutatni és vitára bocsátani, vagy közzé tenni tanulságul.
De a honlaphoz Tumblr, Facebook és Twitter webegység is kapcsolódik.
Érdemes megemlítenem, hogy a Bognár Stúdió, mint tanácsadó cég, a javaslatait annak utána teszi meg, hogy saját portálrendszerén már kipróbálta azokat. Ennek a portálrendszernek jeles darabja a Jól járok Magazin, amely híreket, céghíreket, szolgáltatóházat, képeslapküldőt is magában foglal.

***

A keresőoptimalizálás témája még:

Keresőoptimalizálás az online marketingben

A keresőoptimalizálás microsite-ja

A keresőoptimalizálás kérdései és az idő múlása

Keresőoptimalizálás apróra hangolva

Keresőoptimalizálás, gerillamarketing, blog – előadásra készülődöm

Frissült az ingyenes SEO ismeretterjesztő honlap

Séta és SEO

SEO módszerek

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!