blog

Pécsi honlapok: céghírek a jóljárok pont hu magazinban

Érdekes a híreket is közlő honlapokat elbírálni akarók szemlélete: vagy a hírközlés nagyságrendje, hatóköre vagy a kulturális érték alapján osztják a “dicséretet”. A gazdaság mintha kevéssé volna érdekes?!

Céghírek lakossági előnnyel

A céghírek amúgy a “rendes” hírportálokon a reklám kategóriájába sorolódnak, mert ami üzlet, ami termelés az nyilván reklámba, hirdetésbe való.
Az ilyen szemlélet – és ez az általános – nyilvánvalóan értetlenül néz azokra a portálokra, ahol a termelés, az ipar, a mezőgazdaság, a tudás-ipar középpontban áll. Persze egy magazin esetében ez sajátos formában történik, vagyis színes, magazin hír formájában igyekszik a szájt olyan céghíreket közzétenni, amelyek segíthetik a polgárok életét.

A jóljárok magazin is – példának okáért – tavasszal a kiskertek gondozásának lépéseiben, most a nyári forróságban a hűvösség, az elviselhető hőmérséklet megtartásában siet a polgárok segítségére.
A hír persze mindig orientál is.
Vagyis ha például autószervizről, fogorvoslásról esik szó, akkor nyilván olyan szerviztől, fogorvostól kérünk tanácsot olvasóink számára, amely korszerűségben és hozzáértésben bizonyítottan élen áll.

A (magazin) hír egyik fontos sajátossága az aktualitás: az árvizeket követő napokban mindig megnövekszik a csőtörések száma. A nagy folyami víznyomás elmozdítja a földrétegeket és velük együtt hajlanak-törnek a földbe fektetett csövek is. Nyilván valóan közérdek is, ha erre felhívjuk a figyelmet és megoldást is kínálunk.
Lássunk is akkor egy ilyen tipikus céghírt: > Jönnek a csőtörések

Blogok, szolgáltatóház, linkgyűjtemények, apróhirdetések

A magazin jelleg megköveteli a sokszínűséget. Hogy a gazdaság témájánál maradjunk, itt vannak például a linkkatalógusok, linkgyűjtemények, amelyek elősegíthetik szolgáltató, árutermelő, kereskedő és vásárló találkozását.
Webáruházak, kereskedelem, utazás, lakáskultúra és néhány más téma gazdag kínálatával találkozhat a Jóljárok Magazinban.
A bloggerek feliratkozhatnak a Blogotéka felületére, de a blog.joljarok.hu cím alatt megtalálhatjuk a magazin saját komplex blogját is, telis-tele pécsi történetekkel, pécsi vonatkozású élményekkel, elemzésekkel.

Az apróhirdetések a magazinban ingyenesek.

A Szolgáltatóház számos vállalkozással, szolgáltatással és bloggal ismertet meg bennünket. Erre is nézzünk egy példát, a Szolgáltatóház Blog, blogok, bloggerek kategóriáját:
> Blog, blogok, bloggerek

Összefoglalóan mit is mondhatnánk: keresse fel Ön is a Joljarok Magazint, most!: > magazin, céghírek

***

Megjegyzés: A joljarok.hu és a blogpecs.hu kiadója egyaránt a Bognár Stúdió Bt.

szerző: László Bognár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük