Pécsett van pénz

Politikai hirdetés Pécsett
Politikai hirdetés minden párt szégyene előtt

Pécsett van pénz rendesen. Az ember hallott mindenféle sületlenséget, hogy ennyi meg annyi a hiány, ezért kell sanyargatni a népet meg a vállalkozásokat, aztán jöttek a szórólapok, hogy a szocik tönkretették és megtennék újra…

Én már akkor sejtettem, a nyomdai papír minőségéről, hogy van itt pénz és lám, már az utcán is futja arra valakiknek, hogy pécsi politikusok éppen hogy felismerhető ábrázata köré odaírják: a szocialisták tönkretették a várost.
Sőt, legyünk őszinték, végre egy gyűlöletet kerülő politikai hirdetés, amely teljesen barátságos időpontban, három év fidesz kormányzás után, teljesen barátságos helyszínen, valamennyi párt „szégyenpadja”, a még mindig lakatlan toronyház előtt figyelmezteti a „baloldali gyűlöletkampánytól” és a benzingőztől fuldokló pécsi polgárt: újra megtennék!

Szóval van itt pénz, virágzik a város, a jólét ménkő nagy hullámokat vet és a közbiztonság növeli leginkább mostanság a város hírnevét! Éppen ezért, a gyűlöletkeltés elkerülése végett jó ez a plakát, amely a politikai jó szándék és a barátság kifejeződése: tegyenek együtt a választott képviselők a városért. A szocialisták most biztosan örülnek a kinyújtott kéznek, a város polgárai pedig boldogságban, egymás kezét szorongatva ünnepelnek. Merthogy pénz az van, láthatóan, dögivel…

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!