blog

Pécs – Debrecen avagy Leonardo SZDSZ-es

Közismert tény, hogy Pécs BLOG-TESTVÉRVÁROSA Debrecen, s így komoly figyelemmel kísérem a debreceni eseményeket, most például a műanyag ló körüli kulturális csetepatét. (Az igazi DaVinci kód).
Mekkora ló is az ember, jegyzem meg malíciózusan, magamra értve! Idehaza állandóan dünnyögök, hogy Pécs így meg úgy, de most nem tudtam megállni, hogy Basahalom kedves blogjába be ne jegyezzem: Pécsett pillanatnyilag nem műanyag ló körül pörögnek a kulturális közbeszéd szavai, hanem a Carreras-koncert körül, és azért ez egy kicsit más minőség!

Sőt, Pécsett Tasnádi Péter polgármester semminemű érdeklődést nem mutatott Carreras nemi indentitása iránt, nem úgy, mint Kósa Lajos, aki annak ellenére nézte meg a műanyag paripát, hogy Leonardo da Vinci nemi idenditása bizonytalan! (sic!) És azért ez is egy más minőség!
Még sőtebb: Tasnádi Péter bértolnokai nem igyekeztek besorolni Carrerast valamely magyar pártba (jelezvén, hogy agyukra ment a pártpolitika), míg Debrecenben Leonardo besorolása így sikerült: SZDSZ-es!
Lóügyben kijelenthetem: most jobb pécsinek lenni! 🙂

5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük