Önként, kéjjel

Az alkalmas ember minden feladatra megtalálható. Pláne, ha van önként jelentkező.
Most például van.
Arra a feladatra jelentkezik egy nő a CÖF pécsi szervezetének nevében, hogy tagjai szívesen beazonosítanák a FIDESZ számára filmfelvételekről és az internetről a pécsi tüntetőket, hogy aztán el lehessen vinni őket – egy kis munkaszolgálatra.
Mint írja a kedves jelentkező a Fidesz pécsi online üzenő falán:

„2011-ben fáradságos munkával megalkották a CXXVIII. törvényt a katasztrófavédelemről!
Ennek a törvénynek a VI/ 26 pontja egyértelműen leírja, hogy minden magyar állampolgár behívható, ha a helyzet úgy kívánja!
Miért nem élnek ezzel a jogkörükkel?
Miért nem alkalmazzák a törvényt az utcai felforgató tevékenység visszaszorítására?”


És a készségesség a teljes kiszolgálást magában foglalja:
A CÖF támogatná a törvény alkalmazását. Tagjaink egy jelentős része nyugdíjas így lenne időnk az internet segítségével összeállítani a behívandók listáját.

De nem csak S.M. 2014.11.24-i bejegyzése ilyen felajánlkozó, hanem ugyanaznap a Jövő Generációja Egyesület elnöksége is.
Mint írják „December 1-én hétfőn egy kisebb csoportunk körbejárja Pécs középiskoláit és ellátogat a PTE óráira is ahol a KIHA és HAHA által szított gyűlöletkeltésre hívjuk fel a figyelmet.”

Ma ezt újragondolták és arra juthattak, hogy ez így nem elégséges fellépés és tüntetést szerveznek december elsejére, többek között Vida Ildikó védelmére és a HaHát sem kímélik már annyira, mint tegnap, követelni fogják az intézmények vezetőitől, hogy „a HaHa és KIHA képviselői kerüljenek kizárásra az oktatási intézményekből”.

Radnóti sorai jutnak eszembe: oly korban éltem én e földön…

***

Upgrade 2014.11.25. 16 óra 50 perc
A Hír 24 azt írja, hogy a témával foglalkozó cikkére válaszolva a CÖF cáfolja, hogy december elsejére ellentüntetést szervezne Pécsett.
Viszont a Fidesz üzenőfalán tovább folyik a „szervezés”. Amennyiben nem a CÖF a szervező, akkor a Fidesznek le kellett volna vennie az ilyen tartalmú hozzászólásokat, mivel ezek gyűlöletet, közfelháborodást keltenek.
Az is lehet, hogy ezt egy jópofa provokációnak tartják a Fidesznél, de akkor nem tudják, mivel játszanak!

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!