blog

Nu Skin Enterprises hálózatépítés és a blog

– Ez nem fog menni! – mondja az ismerősöm. Az Interneten olyan bizalmi terméket – teszi hozzá, mint a franchise, az élelmiszer-, és táplálék kiegészítők, egy MLM-hez hasonló szolgáltatás, áruféleség – szóval az ilyesmit nem lehet eladni.
Mindjárt egy analógia jut eszembe: Magyarországon még azt is kétségbe vonják, hogy a pszichológiai tanácsadásnak helye volna az Interneten, miközben az Egyesült Államokban a weben megvalósuló pszichológiai segítségnyújtás költségeit is elszámolja a társadalombiztosítás!
A net és benne a blog természetesen rendelkezik sajátosságokkal, amelyekben tükröződik az offline és az online világ számos eltérése. Ezek a sajátosságok érvényesülnek is, (ugyanúgy, mint a pszichológiai segítségnyújtás online és offline formáiban is). V.ö. Pszichológia és internet

Tehát egy “Nu Skin office” franchise értékesítése, egy biofotonikus szkennerrel történő mérés vagy egy LifePak élelmiszer kiegészítő készítmény eladása korántsem lehetetlen! Ezek semmivel sem “bizalmibb” termékek, mint mondjuk egy alapos szexuális szolgáltatás, amelynek bizony nagy keletje van az interneten.
Az internet, amely alkalmas mind az instrumentális, mind a szociális célú használatra, nagyon is alkalmas területe az üzletkötésnek. Gyorsasága, könnyű elérhetősége, az idő- és térbeli akadályok legyűrése alkalmassá teszik erre. Előnye például, hogy sokoldalú eszközrendszere révén – pl. korlátlan terjedelmű demonstráció az írott és beszélt szövegtől a fotókon, ábrákon át a nagy meggyőző erejű videókig – akár többet is jelenthet, mint egy eszköztelen, időkorlátok közé szorított találkozás a potenciális ügyféllel, még ha a metakommunikációban rejlő előnyök nagyrészt hiányzanak is a webről az adott pillanatban. Az általában véve vett Internet és a blogoszférában megvalósuló jelenlét sem azonos ismérvekkel bír. Ugyanis egy olyan viszonylag kis méretű blogszférában, mint a magyar, számos blogger ismeri egymást, akár az online ismeretséget offline találkozás is erősítheti, vagyis egy alap bizalom máris segítheti a kölcsönösen előnyös üzletkötést.

Mindezen felül a  blogger társadalom egy jelentős része speciális ismeretekkel is rendelkezik.
Köztük megtalálhatjuk a keresőoptimalizálás mestereit, számos számítástechnikai szakembert, üzleti tanácsadókat, olyan gyakorló üzletembereket, akik az interneten már kipróbáltan, számos, hatékony eladási technikával rendelkeznek, és a gerillamarketing módszereitől a webáruházi tapasztalatokig sokféle ismeretet halmoztak föl.
És mindehhez hozzávehetjük, hogy a saját szűkebb-tágabb blogszféráján belül egynémely blogger véleményvezéri szerepkörrel bír.
Ebben a körben napi gyakorlat a hirdetések közzététele, elemzése sőt gyártása is – aligha hiszem, hogy lenne bármi is, amit ez a “társulat” ne tudna hatékonyan eladni.

Tehát igenis lehet a weben franchise üzletet és mindenféle bizalmi terméket is tisztességgel árusítani – csak meg kell válogatni a társakat. És persze, ha van rá egyáltalán kereslet!

***

Más egészségipari témák:
Dohányzásról leszokás – neked milyen recepted van?

Egészség linkek

Fogorvosok, titánium, üzleti harc – nem csak SEO

Hajrá magyarok!

50 hozzászólás

 • A tiszteletteljes provokátor

  A bizalom az emberi kapcsolatok alapeleme. A “hagyományos” világban utólag alakult ki. A közösen csináltunk valamit amiben örömünk volt, megvettem tőled valamit és avval elégedett voltam, így kialakult a bizalom. Az “új” rohanó világban nincs idő visszamenőleg bizalmat építeni, előrefelé kell. Ehhez nagyon jók a blogok, az igényes tartamak, amit az olvasó tanulmányozva eldöntheti szimpatikus-e neki, előlegezi-e a bizalmat. Ha ez megvan akkor a többi részletkérdés. Én magam egy fiatal finn kollégámat kértem fel, hogy az interneten keresztül coachingoljon.
  Isten hozott az bátor, új világban. Éljünk az általa biztosított lehetőségekkel. A verseny a saját magunk és fantáziánk között zajlik!

 • A SÓLYOM

  Maximális tiszteletem provokátor Uram, emelem kalapom előtted!

  Magam sem tudtam volna frappánsabban, tökéletesebben összefoglalni mindazt a nemes gondolatsort, amit Te 10 mondatban megtettél.
  Mint ha az Én véleményem (és nyilvánvalóan rajtam kívül még sokan így gondolják akik olvasták) foglaltad volna írásba.
  És most gondolj bele, létezik egy nem kevésbé nemes és elképesztően zseniális ÜZLET, melyről e blog gazdája írt nekünk.
  Van hová befektetni a bizalmunkat.

  Ajánlom szives figyelmedbe a http://www.szabadelet.freeblog.hu oldalt.

 • jojo

  A legújabb, továbbfejlesztett piramis játék ?
  Még véletlenül se hallgass családodra, szeretteidre, véleményüket dobd ki a kukába, elvégre mi a legrosszabb ami történhet? egészséges leszel?
  Tapsoló beépített emberek, betanult “működő” szövegek, termék mindenkinek a zsebébe, lézeres hókuszpókusz, zuhanó részvény,kamu reklámszagú magyar orvosi kamarás link,ami egyik pillanatról a másikra eltűnt.

  Gyors meggazdagodás átlagembereknek, csak a családot, barátokat kell berántani és már jön is a passzív jövedelem.

  vajon átverés ?

 • Nagy Máté

  Sziasztok!!

  Nu Skin-nél üzletépítő vagyok, esetleg ha valami kérdésetek van vagy nem értetek valamit keressetek meg egészen nyugodtan bizonyítékokkal alátámasztva segítek neketek!! Szép napot!! Máté

 • Kopasz

  Helló Máté!

  Akkor megkérdezem, hogy Utah államban miért hoztak törvényt a Nu Skin tevékenysége ellen (piramis séma alapú üzletelés tilos)?
  A szkenner csak a likopint és a bétakarotint méri, azt is 40-50%-os szórással. Szerinted ez mit bizonyít?

 • Nagy Máté

  Helló Kopasz!!

  Most jöttem haza amerikából a cég rendkívüli megbecsülésnek örvend Utahban. És mielőtt vádaskodsz bizonyíts!!

  Üdv Máté

 • Cope_007

  Kérdések: ha én évek óta más vitamint szedek akkor is lehet magas az antioxidáns szintem, vagy csak akkor, ha NUSkin terméket?
  Mivel csak 24 éve van a cég, honnan tudjam, hogy tényleg tovább élek (egészségesebb leszek) ha megvásárolom a termékeit?
  Egyáltalán biztos, hogy az antioxidánsok szedése egészségesebbé tesz? Ki mondja? El lehet-e hinni neki? És ha igen miért neki hiszünk és nem egy másiknak?

  Ahhoz, hogy mondjuk Ruby szintre kerülj, kb. hány vevő szükséges?

  Ha valamiben egy cégnek monopóliuma van az lehet tisztességes? Ha annyira fontos az egészség (antioxidáns mérés) akkor miért nem osztják meg mással is a titkot?

 • Lindalinda

  Kedves Nu Skinesek

  Kérnék valakit, hogy S. O.S-ben írja meg részemre, hogy hogyan lehet belépni a 250 ezer forint befizetése nélkül. Olvastam a honlaon, hogy ilyen lehetséges, de aki beszeretne léptetni, annak a feljebb valója azt mondta ilyen nincs, és ezt mindenki “félreértelmezi”.
  Kérnék valami hozzáértőt írjon a emailt: lindalinda@freemail.hu
  Köszönöm.

 • Bereziné Molnár Edit

  Én imádom ezt a céget, úgy ahogy van. Ha valaki a rendszert követi, nem tud nem sikeres lenni! A vezetőink már végig jártak egy utat. Lehet másképp is, de más lesz az eredmény. Ha segítségre van szükséged írj! edit0502@freemail.hu

 • EL LOBO - A farkas

  Kedves Nu Skin hívők!
  Tisztelettel jelzem, hogy ez itt nem a Nu Skin Enterprises üzenőfala, nem online toborzó irodája.
  Megértem, hogy a közös ügyekhez közös felületre volna szükség – s mivel ezt a Nu Skin tiltja (mármint a szabad, interaktív felületek, mint pl. a blog “üzemeltetését” az üzletkötői számára) most itt tör felszínre a Nu Skin által elfojtott normális emberi hajlam a párbeszédre.
  De én nem kívánok egy tőlem idegen cég alkalmazottai számára ingyen felületet biztosítani, nem kívánom jellemezni senki nyomorult helyzetét sem egy vállalat-alkalmazott tengelyen.
  Tehát csak annyit: e témában máshol tessék!
  Ezt a blogbejegyzést ezennel itt most lezártam!

 • Little Yume

  Én tegnap voltam egy előadáson…. ahol lehetett engem vérig sértettek, nem szívlelem, ha lehülyéznek és leszólják diplomámat (minek az, semmire nem megyek vele…)Tipikusan amerikai népbutító, demagóg előadás volt…
  Szerintem ez az egész egy hatalmas nagy piramisjáték, melyben csak olyanok vesznek részt, akik nem találnak állást, éppen elbocsátották őket, és semmihez sem értenek.
  Ha akkora nagy üzlet lenne NEKEM a belépés és NEM NEKIK, akkor a helyükben én tuti biztos nem híresztelném, terjeszteném ezt a “kiváló üzleti lehetőséget”, megtartanám magamnak, hogy még többet nyerjek rajta…. Nyilván nekik a nagyobb üzlet ez és nem nekem….
  Köszönöm nem kérek jó tanácsokat, és azt, hogy küldenek nekem majd anyagot, vagy valaki szívesen elmagyarázza. Értelmes ember vagyok, első alkalommal megértettem a lényegét az egésznek. Emellett minden fórumon csak ugyanazt az 5 mondatot tudják szajkózni…
  Mindezek mellett a bogyók helyett én inkább maradok zöldségek, gyümölcsök, teák, víz és sok mozgás mellett…

 • One

  Tisztelt “Little Yume”
  ÉN is tegnap voltam az első ilyen előadáson, és vhogy nekem pont ugyanez jött le. Szerintem minden kicsit is értelmes ember ezt vonja le elsőre.
  Az egészséges embert pdig BIZTOS hogy nem a bogyók teszik.

 • Yoda

  Sziasztok!

  Kb 15 perce jöttem el egy ” megbeszélésről” , ahol engem is megpróbáltak meggyőzni, hogy ez mindenn2l jobb, szebb, jövedelmezőbb, stb. Amikor konkrét kimutatásokat, adatokat, stb szerettem volna látni, akkor viszont nem kaptam semmit! Akkor mi a koncepció??? Ja, és kínában ezt a gépet még nem bírták koppintani, ellentétben pl a BMW -vel – hangzott el. Hurrá! – mondtam, és eljöttem! Szánalmas!

 • Egy harcos

  Sziasztok!

  A sok buta magyar ember…
  Anno a játékgépek behozatalánál is ilyen szkeptikusak voltak az emberek, aztán belátták h de jó lett volna észnél lenni akkor…
  És h a franchise és az MLM csalás és átverés, hát akkor barátom kérdezz meg egy segafredo kávézó tulajdonost h megy-e neki az üzlet vagy csak épphogy döcög. Kérdezem, láttál Te már mcdonalds-ot bezárni. És a “Meki” árulja a bicmac-et meg a sült krumplit a sok h… meg tömi magába. Higgyetek amit akartok én sikeres vagyok a NuSkinnel és az alsó vonalaim szintén sikeresek és megköszönik minden héten szinte h szóltam nekik… De Ti csak maradjatok ki belőle ez a hálózat nélkületek is kiépül, nekünk az is megfelel ha fogyasztók lesztek mert azok lesztek előbb utóbb…
  Nah jó rabszolgaságot nektek, jah a munkahelyetek is MLM rendszer csak ott pont leszarják h neked mi a jó

 • Dr. Károssy Csaba

  Az egész élet egy nagy üzlet. A lényeges különbség közöttük az, hogy míg az egyik fegyvereket, népbutító műsorokat, környezetet szennyező termékeket, mérgezett élelmiszereket, bóvli termékeket gyárt és ad el, addig a másik az emberek egészségét, hitét és élni akarását szolgálja. Az teljesen természetes, hogy nem haszon nélkül, mert akkor nem is működne sokáig. VEGYÜK TUDOMÁSUL, hogy a hit az alapja minden féle emberi életnek és egészségnek, mindennapi cselekedeteinknek, és azok, akik hittel csinálják nem feltétlen a másik (mondhatnám hitetlen) ember zsebéből akarják a pénz kicsalni, hanem megtéríteni őket, mint az őskeresztények a pogányokat. Hát én inkább KERESZTÉNY akarok lenni.
  Dr. Károssy Csaba
  OSKAR Kiadó
  főiskolai tanár, kandidátus

 • EL LOBO - A farkas

  Aranyos Dr. Károssy Csaba Úr!

  Tisztelettel jelzem, hogy ez a poszt már le van zárva, s az Ön hozzászólása előtt jeleztem, hogy innen kezdve nagyon szigorúan letörlöm a hozzászólásokat, de Ön mégiscsak ide véste, hogy mihez tartsuk magunkat hitileg, vagy hogyis…

  Na, de én ez egyszer szószegő leszek, a tudomány iránti mély elkötelezettségből fakadón fenn hagyom az Ön hitileg elkötelezett intelmét, azzal a megjegyzéssel, hogy jómagam nem veszem tudomásul annak tartalmát, mivel én meg a matéria elkötelezett híve vagyok, persze némi spirituális beütéssel azért.

  Na, így valahogy fejezzük is be az amerikai cég feletti meditációnkat – egyszer és mindenkorra!

 • Dr. Károssy Csaba

  Keves Blog Mester!

  Ne egészen éstem, hogy mit ért a poszt lezárása altt? Esetleg nem jól értette meg az egész mondanivalómat. Elismétlem mégegyszer. íaz egészség nem megy hit nélkül. Még a legegyszerűbb ember is hisz valamiben. A vitaminok és más elternativ gyógymódokkal élőkben az a szint sokkal magassabb, és azoknál azért működik a dolog jól és igen jól. Jó magamban is ez a helyzet. Másfél éve, mióta én is hiszem és alkalmaszom ezeket a táplálék kiegészítőket meggyőződtem róla. Környezetemben lévők
  is egyre inkább látják és ezért már kezdik el is hinni, sőt apránként alkalmazni (szedni is).
  Ez a mi feladatunk és nem az, hogy minél több beszervezett emberre tegyünk szert. Ilyenkor a dolog lassabban, de tartósabban érik meg az eredmény. A legprofibb főnökök is tudják ezt, ők már nem erőszakos módszerességgel, hanem közösség építéssel dolgoznak. Igazuk van, mert a hit a hözösségekben fejlődik legjobban és eredménnyel.
  Egy-egy baráti csoportos beszélgetésen, ahol még csak szóba sem kell hozni, hogy terméket akarunk népszerűsíteni, (úgy is látják egészségi állapotunkat) így az önkéntes meggyőző erő fogja a hitetleneket és kétkedőket lassan de biztosan meggyőzni.
  EKKOR MÁR HA VAN ANYAGI LEHETŐSÉGÜK ŐK IS BELÁTJÁK MAJD.
  Egyszóval csak türelem és kitartó közösség építés a legkülönbözőbb érdeklődési területen (főleg a hobbi, és egyéni szellemi vagy testi elkötelezettség a legjobb táptalaj)

  Én legalább is így látom, de lehet hogy nincs igazqam. A blog mesteri válaszból mintha ezt vélném felrémleni.

  üdvözlettel: Dr. Károssy CSaba

 • Malvina

  “A legprofibb főnökök is tudják ezt, ők már nem erőszakos módszerességgel, hanem közösség építéssel dolgoznak.”

  Akkor Ön, kedves uram, nyilvánvalóan nemhogy profi, de főnök sem igen lehet a saját meghatározása alapján. Már nézni is rossz, hogy dacára annak, hogy kismilliószor közölték Önnel és az Önhöz hasonló erőszakos térítőkkel is, hogy ez a hely, nem az a hely, mégsem tartják ezt tiszteletben, hanem tovább erőszakoskodnak. Randa egy bemutatkozás!

 • Nagy Margit

  Kedves ELLOBO-A farkas!
  Nem tudom belefér e a közölhetőségbe az ami engem nagyon érdekel és azt látom hogy többen is szeretnének ebben tisztábban látni egy kicsit. A Nu Skin legnagyobb előnye a táplálékkiegészítők hatékonyságának mérése. De a legnagyobb szkepticizmus is ebből adódik mert nem tudjátok hitelt érdemlően bizonyítani hogy mit is mér valójában? Az hogy sejtszinten méri az antioxidáns szintet /ezt mondták az előadáson/az számomra és sokak számára sem mond sokat. Igenis szeretném megismerni azt a folyamatot amit a gép érzékel és akkor nagyobb hittel tudnám/tudnánk az üzleti részét is terjeszteni. Még nem vagyok a rendszerbe de ha hihető bizonyítékkal szolgáltok akkor hittel-szívvel-lélekkel fogom terjeszteni a termékeket és az üzletet is. Szerintem sokkal könnyebb lenne mert nagyon is fontos kérdés a táplálékkiegészítők fogyasztásának a hatékonysága! A kozmetikai rész sokkal jobban bizonyítható ezért az vinné az üzletet csak így meg egy kicsit sok az a belépési díj.
  Várom a válaszotokat !
  Üdvözlettel: Gyantigram

 • Bognár László

  Kedves Nagy Margit!
  (A nick-nevemet (El Lobo – A farkas) már nem használom, de aki válaszol most Önnek, az ugyanaz a személy, aki a bejegyzést írta.)
  Ön téved, amikor azt gondolja, hogy benne lennék a Nu Skin hálózatában.
  Engem az internetes hálózatok érdekelnek, a horizontálisan, egyenrangú felek között épülő hálózatok.
  A Nu Skinnak ilyen hálózata nincs, mert ez a cég vertikálisan szerveződik, egyirányú, utasításos rendszer jellemzi, világával nem fér össze a szabad, egyenrangú partnerek párbeszéde.
  Ezért van az, hogy hiába próbálom lezárni a témában indított blogbejegyzéseimet, mert az értelmes emberek párbeszédre vannak kárhoztatva, interakciót képzelnek el – de ezt nem kapják meg a vállalattól, csak a gazdagodás ígéretét.
  Tehát ide jönnek, ahol véleménycsere történik, ahol egyenrangú partnerként lehet megnyilatkozni.
  De a saját költségemen hadd ne segítsem pótolni azt, amit nem lehet: egy profitra utazó és autokráciára épülő vállalkozás demokratizmusát.

 • Little Yume

  A következő bejegyzés szigorúan a tényeken alapszik és szigorún nevek nélkül írom meg.

  Kapcsolatom a nuskinnel a következőképp alakult: Korábban már megírtam, hogy voltam előadáson nem fogott meg a dolog, de egy illedelmes ember próbál udvarias maradni, ha udvariasan és kedvesen bánnak vele, és nem küldi el a fenébe az embert, ha nem érdekli az ajánlata, holott kedve lenne már, mert 2 órán át feltartották.

  Kettő emberrel álltam kapcsolatban. Egyik nyakra főre ígért nekem egy ingyenes vizsgálatot, belementem, mert rámenős volt és kíváncsi is voltam. Persze az sült ki a dologból, hogy ki kellett fizetnem az 1500 forintot…. Nem ez a baj. Hanem akkor ne ígérjenek be ingyenes vizsgálatot, legyen korrektek és mondják azt, hogy nekem kell állni. Ok lenyeltem ezt a békát, 1500 forint tanulópénz. De nagyon nem tetszett.

  Nade a másik és mai eset undorító. A másik kapcsolattartóm folyamatosan hívogatott, nem vettem fel a telefont, mert nem akartam elfogadni az ajánlatát, gondoltam abból levonja ezt a következtetést abból, hogy nem válaszolok a telefonhívásaira. Tudom magamról, hogy nem tudom kezelni ezeket a helyzeteket durva lennék, ezt akartam elkerülni, mert véleményem szerint nem értenek ezek a kapcsolattartók a szép szóból.

  Ma este 2x hívott, szokás szerint kinyomtam. Jön az sms, hívjam vissza. Visszaírtam, hogy nem. (tény, hogy nem túl voltam túl kedves, de nem viselem, ha vasárnap este telefonon tulajdonképpen idegenek zaklatnak)Jön a válasz, hogy annyira megtetszett nekem a cd-je, hogy már vissza se akarom adni? Semmi gond, de fizessek 1200 forintot!!!! Barátnőm, aki szintén kapcsolatban áll ezzel a kapcsolattartóval ír nekem, hogy ezt az smst-t kapta: XY téged is meglopott?

  Eleinte fogalmam nem volt, hogy miről beszél. Aztán eszembe jutott, hogy legutolsó találkozásnál elköszönésénél a kezembe nyomott egy cd-t, hogy hallgassam meg. Persze nem hallgattam meg, másnap már nem is emlékeztem rá.

  Jönnek mennek az sms-ek, persze bepipultam. Nem vagyok az a típusú ember, aki szó nélkül tűri, hogy pocskondiázzák és letolvajozzák hogy vasárnap este 8kor, és még fenyegetőznek is, hogy a barátaim és mindenki megtudja, hogy milyen vagyok valójában. Írom neki, egész nyugodtan, a rágalmazás már valós bűncselekmény… Ellenben az, hogy valamit elfelejtek visszaadni az nem lopás. Erre válasz nem jött.

  Ezeket kellett olvasnom, hogy tolvaj vagyok, eladom a lelkem és becsületem egy cédért, sőt még a barátaim is megtudják majd milyen vagyok valójában!!!!!! Kapásból letolvajoz, holott meg sem kért, hogy adjam vissza. Jól nevelt ember előbb ír egy sms-t vagy üzen, és tapintatosan közli a másikkal, hogy ELFELEJTETT visszaadni valamit és nem tolvajoz egyből, meg a barátnői előtt pocskondiázza. Ha azt írja, hogy hívjam vissza, mert nála maradt a cd-je, természetesen még elnézést is kértem volna.

  A cédét persze vissza fogom küldeni barátnőmön keresztül, amikor találkozunk, de alapvetően a kisujjamat nem fogom mozdítani ezügyben. Ezt nyilván nem írtam meg neki sms-ben (dolgozott bennem a dac eléggé), helyette leírtam azt, hogy könyvelje el üzleti kockázatként ezt az 1200 forintot. (ha már olyan marha jól lehet keresni ezzel a lehetőséggel ez nyilván belefért volna)

  Miről is szólt ez a cd-s eset tulajdonképpen?
  (Azt tegyük félre, hogy én sem feltétlen úgy jártam el, ahogy el kellett volna.)Akaratomon kívül arra akart kényszeríteni, hogy még egyszer legalább találkozzak vele, felvegyem vele a kapcsolatot, amikor persze elmondja megint a szokásos sablonszöveget, amit már mindenki jól ismer, aki volt kapcsolatban a céggel, és valamilyen trükkel megint rávesz majd, hogy ide meg oda menjek el. Annak ellenére, hogy kedvesek, hihetetlenül agresszívek, nyomulnak nagyon az emberre. És ha nem jön össze a dolog, akkor jön a pocskondiázás, tolvajozás, egyszerűen nem tudják kezelni az üzleti kudarcot.

  Mindenkinek csak ajánlani tudom kerülje az ilyen “kihagyhatatlan üzleti lehetőségeket”. Semmiképp sem szeretnék közéjük tartozni.

 • Szabó Attila

  Hát én is átéltem már pár ilyen előadást…MLM,Amway…stb. cégek…hát átverik az idősebb, hiszékeny embereket,meg akit csak lehet,hogy itt az alkalom és már több ilyen nem lesz most vegye meg a 80.000 ft-os gyógy takarót,ami a boltban 4.000 ft….hát gyomor kell hozzá,modern rablás és semmit nem lehet tenni,itt a válság egyre több munkanélküli és egyre több átverés…én mindenkit arra kérek ne higgye el hogy csupán gyógyszerektől egészséges lesz,mert azok kicsinálják a gyomrot és nem táplálékkiegészítőn kell élni mint ahogy a nu skin állítja…egyenek friss gyümölcsöt és zöldséget és tejtermékeket,vadhúst ha lehet…kettő valamelyik cég meg az aloe vera gyógyító hatásával építi a piramis rendszert,na ez sem tetszik,mert valójában nagyon értékes növény és nem kéne kisajátítani és nagy összegekért árusítani,holott olcsó az előállítása és ezekben a termékekben amit árusítanak alig található nyomokban aloe vera…aki hiszékeny az 300.000 ft-ért vehet egy kezdőcsomagot és beíratkozhat egy kötelező 39.000-ft-ért elvégezhető termékforgalmazó iskolába,amellyel bármilyen más munkát el tud végezni ,na de addig nem forgalmazhat és közbe 1.500-ft-ért megmérik az antioxidáns szintjét,ami úgyis rossz lesz,mert ez az érdekük és rádbeszélik a 10.000-ft-os táplálékkiegészítőt,hisz majdnem a halálodon vagy…na hát ez jó üzlet volt máris vásároltál náluk 350.000 ft-ért és téged jól átvertek,mert nincs se pénzed se munkád,ha csak nem akarsz abból megélni,hogy folyamatosan átvered az embereket,persze sohasem leszel milliomos csak csaló,pitiáner…
  az igaz hogy minden munkahelyen kihasználják az embereket,akár a nu skines csalók,de erről sem mi tehetünk hanem a kormány mert ezt a példát mutatja nekünk…remélem már csak áprilisig.

 • Bognár László

  Hogy a bánatba jön össze a termékek értékesítése, az üzletközés és a gyerekek támogatása így, egy mondatban, váratlanul, mindenféle logikai előkészítés nélkül, egy LEZÁRTNAK tekinthető blogbejegyzésben?
  Ez így profi megoldás?
  Hány e-mailre számít?

 • Gacsiv

  Hihetetlenül érdekes ez a blog, bár a létrehozójára való tekintettel, először nem akartam hozzászólni, hisz tiszteletben akartam tartani a kérését, hogy fejezzük be, de aztán mégis csak irok… ilyen az ha kiengedjük a szellemet a palackból!
  Annyira izgalmas a reakciókat látni, és hogy mennyire különbözően ítélünk meg hasonló helyzeteket. Én is voltam ilyen előadáson, nekem pl. tetszett, mert hiteles volt az előadó, plusz utána néztem az ott elhangzottaknak, meg hozzáteszem elolvastam pár könyvet az egészség-táplálkozás témakörben (A leves hazudik, Lenkey-könyvek, vitamin kalauz stb). MIndezt egybevetve én csatlakoztam, mert tenni szeretnék a környezetem és a magam egészségéért, és egészségben szeretném felnevelni kislányaimat.
  A nagyobbik kislányomnak egyébként 73.000 az antioxidáns szintje és hozzáteszem az egyik olyan gyerek az oviban, aki még idén csak 2 napot hiányzott kis köhögés miatt! Nagy Margitnak válaszolnék, ha még nem tették meg mások, hogy a lágy kék lézer fény a megvilágított területen a karotinoid antioxidánsokat méri, úgy hogy a fény visszaverődését vizsgálja a karotinoidokról (mert azok zöld visszaverődéseket eredményeznek)de ezt az eljárást, vagyis a színkép-elemzést használaja a NASA is a távoli bolygók meghatározásánál. De ha megadja az elérhetőségeit, vagy ír nekem (gvkrisztina@tvnetwork.hu), szívesen kifejtem bővebben a kérdést.
  Összegezve, nehéz olyan dolgot találni a világon amiben mindenki egyet értene, a lényeg szerintem, hogy mindenki hallgasson a belső bölcsességére, és akinek az azt tanácsolja, hogy maradjon ki ebből, annak ki kell, akinek meg ez az útja, annak csinálnia kell, és egymás döntését tiszteletben kell tartanunk!
  További szép estét mindenkinek!

 • Bognár László

  A távoli bolygók és az én kérésem, hogy ezt egy másik felületen, másik planétán – de hiába mondom, kérem, hiába…
  Hát persze, az ember társas lény, meg megadja az e-mail címét is ha üzletet akar kötni meg minden…
  Ez így normális (majdnem), nem is értem, hogy egy annyira demokratikus ország tőzsdén bejegyzett cége, mint az Egyesült Államok, miért nem engedi az embereknek az őszinte párbeszédet (blogot), pedig ugyanazon ország más vállalatai (pl. Microsoft, Google…) minden eszközt kitaláltak ahhoz.
  Tisztelettel kérném, hogy másutt történjék ez az igazán emberi eszmecsere az egészséges táplálkozásról, a gyerekek kis köhögéséről, amely profitot fial valakiknek.
  Könyörgöm, máshol…

 • Bambaba

  csak annyit: Amikor feltalálták a vérnyomásmérőt…..azt is egyből mindenki megvette? mert ugye minek az? baromság! A vérnyomást mérni? Hogyan? mi a lényege? senki nem értette anno…..szóval én csak a termék-kampányolóknak üzenném: Majd lesz még olyan,hogy mi járunk jól…mert még az elején csatlakoztunk!
  És ahogy a vérnyomásmérő és a TV,és anno a rádió,videó (amiket mind fölöslegesnek gondoltak az emberek),mindenkinek ott lesz az otthonában egy scanner!
  És ha már MLM: 5-10 éven belül nem hogy nyugdíj,de a mai helyzet szerint már munkahely se lesz főleg Magyaro.-on,és mindenki kénytelen lesz MLM-ből élni sajnos! Elmondanám,hogy olyan butikot és boltokat is tudok,hajdú-biharban pl. akik MLM szerint működnek! Igen,hétköznapi butikok is! Mert nincs más lehetősége! És amikor a fiúk bemennek gatyát venni,elmondják a haverjuknak h a G-press mijen jó,ő is ott vegyen gatyát! Kaptok ebből egy fillért is,mert küldtél nekik 31 vevőt? Na ennyi! Ez a lényeg! Amugy minden benzinkút,Mc’donalds,és stb. a Franchise-ból él meg,és marad fenn! Ha ez olyan szar,ők miért dollármilliárdosok? 🙂

 • Bambaba

  Nemtom amugy miért itt kampányolnak a Nu-sok!
  Tök fölösleges,hiszen ez az írás valóban nem ezt célozta meg!
  Itt is vannak korlátolt emberek az üzletben,nem vitás! Az erőszakosok MEGHALNAK benne……..
  Nem mindegy,hogy kínálsz tortát…….neszeba***eg ezt akkoris megeszed,ha akarod ha nem,vagy megkérdezed,kérne-e,ha adnál.De nem fogsz,mert a tied! Ha kell valakinek,ő kérjen belőle!!
  Nem erőszakoskodni kell itt,hanem megmutatni,hogy fel tudsz valamit mutatni,azért is,ha bele döglesz is! Ne csak a szánk legyen nagy!

  Egyébként tetszett ez a “cikk”!! Érdekes,ezt nem sokan írták le!! :S Szépek vagytok!
  Ahelyett hogy azt néznétek,más mit dolgozott,fikáztok,és háborogtok!
  jojo! Nem beépített emberek,és én sem kérdeztem a szüleimet,mert ők is konzervatívok,és mindennek a negatív oldalát látják! Akkor sem lehúzni kell,hanem azt mondani,hogy köszönöm a lehetőséget,és az információkat,de nem élek a lehetőséggel,most sem,és később sem akarok! Egyszerű,és emberi és megkéred h ilyenekkel a jövőben ne keressenek meg,bármilyen jó üzlet! és a toleránsak ezt tiszteletben fogják tartani!
  Ha a hevrod,barátod aki meghívott belebukik,röhögsz a markodba,hogy te megmondtad,és gratulálsz neki hozzá! 🙂

 • Mackó

  Sziasztok!

  Engem is megtalált ez a Nuskin.
  Fizessek be 300.000Ft-ot, kapok érte rendeteg terméket, office programot,könyveket, szerezzek magam alá min. 4 embert és máris megvan a szkennerem, és épül a több százezres bizniszem. Minden alattam lévő gép után 50.000Ft és minden alám épült ember után 20.000Ft (vagy 50.000Ft), a gép kiadásából 45.000Ft, plussz a mérések után is pénz. Ez túl jól hangzik…
  Aki volt már Nuskines, vagy jelenleg is az, kérem írja le a tapasztalatait. Nem hiszem, hogy ez ilyen egyszerű lenne.
  Azt még mondták, hogy van havi kötelező rendelés 25.000Ft, és min. 2000pontot teljesíteni kell.
  Előre is köszönöm!!!

 • Dr. Károssy Csaba

  Az egész problémakör lényege Marx Károly óta régóta ismert.
  A gazdaság úgy épül fel, hogy van:
  1. termelés (ezek vagyunk többségben, valamit kapunk létünk fentartásáért és újra teremtéséért).
  2.forgalom (szállítás, kereskedelem stb.). Az ide tartozók már valamivel többet markolnak.
  3. elosztás. (bankárok, MLS-ezők, befektetők, tőzsdérek stb: Nos ezek már igen – igen jól járnak a mások által megtermeltek elosztásával és ujra-ujra elosztásával.

  és végül van a

  fogyasztás

  és az előbbiek azt élik fel, amit az alattuk lévők létrehoztak.

  Ez gazdasági törvény, csak az a különbség az egyes változatok között, hogy ki-ki hogyan csomagolja be az eladásra kínált (tukmált, vagy felajánlott árucikket) meggazdagodási reményt felcsillantó újabb és újabb terméket.

  Gondolják át a leírtakat akik ezt elolvassák, és csak azután írjanak válaszként bődült hülyeségeket, ( mint ez a korábbi megjegyzéseim esetében már többször is előfordult.
  üdvözlettel:

  OSKAR

 • Én

  Érdekes élménybeszámolót hallottam egy Nu Skin szeánszon. Egy kedves ismerősöm hívott meg, hogy munka után, hallgassam meg ezt a fantasztikus üzleti ajánlatot.
  (ők ugyan nem dolgoznak csak 3-4 órát naponta, de azt mindig este és hétvégén :))
  Szóval az előadást tartó hölgy – a nevét nem jegyeztem meg, mert arra sem érdemes – 10 napot töltött kint az USA-ban, egy hatalmas szemináriumon. Ezalatt a 10 nap alatt még magyarul is elfelejtett néhány szót!!!
  Ő azelőtt ingatlanirodát vezetett, 100 milliós , milliárdos üzleteket bonyolított.
  Mikor arra került sor, hogy meggyőzze a teremben ülőket vegyék meg a 300 000 ft.-os kezdőcsomagot, azzal érvelt, hogy amikor megismertették vele a Nu Skin termékeit és üzleti lehetőségeit, azonnal rohant barátaihoz, hogy adjanak neki kölcsön, mert el akarja kezdeni hálózatának építését.
  Ez az egész egy nagy átverés!
  Piramisjáték a javából. Akik az elején elkezdik jól járnak. Én nem látok újabb milliomosokat, csak azokat, akik pár éve is azok voltak. 🙁

 • Déés János

  a piramis rendszer eggy végtelen kifizetéses rendszer. itt a nuskinban 6generációig van kifizetés, és azon alapul h elöször az ujnak legyen meg az üzlete és utána lesz nekem jo. amugy jo h ennyire tisztában vagytok a piramis fogalmával. hali

 • véleményem

  a kifizetesi rendszer nem ember barat, eleg ha 2 honapban nem hozod a levalt Executive-okon kivuli minimum 2000 pont(2000euro) forgalmat es elveszited orokre az egesz jogdijas csapatodat es raadasul ahoz, hogy megkapd az 5% jogdijat 3000 pont feletti forgalom kell

 • Katona Zoltán Sunrider hálózatépítő

  Bármit csinál az ember,legyen MLM vagy más,becsülettel kitartással többre viszi.
  Nem kellenek a nagy szavak,és a félrevezetés a célok eléréséhez.Hitelesen sokkal többet elér bárki,mint nyomulással.A kevesebb néha több.És az sem mindegy,hogy milyen hálózatnak adjuk nevünket.Talán ez a legfontosabb.:)

 • realista

  Ma nekem is beütött egy ilyen megbeszélés. Elmondták, hogy miért is jó ez, miért éri meg nekem majd ez nagyon, csak fizessek 300k-t. Kicsit deja vu érzésem volt, mert pár éve network21-es előadáson voltam. A vicc az egészben a séma ugyanaz volt:

  – barát, ismerős megkeres, hogy van egy tuti, kihagyhatatlan üzlete (bárhogy erőlködsz, tényleges infót nem kapsz, azt csak személyesen)
  – időpontegyeztetés
  – találka
  – 1 óra beszéd a semmiről, vagyis csak arról, hogy ez milyen jó; hány embernek változtatta már meg az életét; milyen gyönyörű volt találkozni a gyémánt, vas stb. szinten állókkal; én már csak ezzel fogok foglalkozni
  – következő 1 óra: jönnek a tények: A lényeg, hogy fizzess be x összeget és ez y idő alatt (persze itt mindig pár hónapot, max. félévet mondanak) megtérül.
  – jön az ember természetes reakciója: hezitálás -> keresztkérdésekkel győzködnek
  – a végén odahívnak egy számodra mégismeretlenebb embert, aki “állítólag” már ezer éve benne van és kib***tt jól megy neki
  – a legvégén még egy időpontot kérnek tőled (persze rámenősen), amikor már tényeket is közölnének veled…

  Én mondtam ,hogy nem kérek ebből. Erre a válasz:
  – azért adj egy címet, átküldünk pár infót még, hátha…
  – ne halgass mások véleményére, fórumokra, csak magadra
  – esetleg nincs olyan ismerősöm, akinek elmondanám és kedvet érezne ebbe beszállni

  Kinek van ideje ilyennel foglalkozni, kinek van pénze ennyit befektetni (kezdetben!!!), kinek van pofája a saját haverját, barátját belerángatni?

  szóval egy kicsit nagyon habos az egész…

  Amit nem értek ezzel a kütyüvel kapcsolatban, lévén műszaki végzettségem van:

  – pulzioximéterről hallottam már (véroxigénszintet mér). Ahhoz, hogy mérni tudja a vér oxigénszintjét be kell jutnia az emberi szervezetbe (erek, de főként artériák), ami nem megy a látható fény tartományában (sajnos ilyen a bőrünk). A visszavert, megváltozott ampitúdójú hullámokat detektálja a kütyü, mert az oxigénért felelős hemoglobinok fényelnyelése függ az oxigén-telítettségüktől. Közben az artéria pulzál, ezzel egy moduláló jelet adva, amiből modulálhatóak (gyk: kiszűrhetőek) a megváltozott amplitúdójú hullámok és a Lambert-Beer tv. segítségével kiszámolható a vér oxigénszintje (ez már a spektroszkópia része).

  Most jön a lényeg:

  a pontos méréshez 2 vagy több különböző hosszúságú hullámot kell detektálni ,ergo bejuttatni és közel infra-tartományban, hogy bejusson az emberi szervezetbe. Egyébként a hullámhossz is meghatározott (kb. 650 és 1000 nm közé kell esnie, ami inkább vörös és infra tartomány) egyéb abszorpciós tényezők miatt.

  A kérdéseim: hogy a rákba méri ez (nuskin) az antioxidánsokat, ha csak a bőrig jut a látható tartományban dolgozó lézerdióda, ráadásul kék színű, vagyis inkább az ultraibolya-tartományhoz van közelebb? És mivel a lézer monokromatikus (egy hullámhosszon sugároz), divergens hullámokat ad ki, hogyan oldják meg a pontos méréshez szükséges 2-3 különbözö gerjesztőhullámot?

  Ami még felmerült bennem: mivel a visszavert hullám intenzitása függ a bőr reflexiós tényezőjétől, gondolom teljesen más értékeket fog mutatni egy izzadt bőr, egy száraz bőr, egy néger, kínai, fehér ember esetében. Ezt hogyan oldja meg a kütyü, hogy (tfh: azonos az antioxidánsszintjük) azonos értéket mérjen?
  Illetve mit jelent az, hogy 33472 az antioxidánsszintem (nem arra vagyok kiváncsi, hogy az jó vagy rossz)talán azt, hogy 32%-ban elefántra hasonlítok?

  szóval…habzik az egész, mint egy jéghideg gösser. Sry, hogy ha túl hosszúra és tudományosra sikeredett.

  üdv: realista

  ui.: az, hogy egy ilyen kütyü (nuskin) 10 millába kerül….pfffff kb. 50000 ft-ból kihozható (lézerdióda, mikrokontroller, detektor, dobozolás, táp)

 • Laikus

  engem ma talált meg egy olyan ember akivel 4 éve kb. nem is beszéltem.
  ráérek e fél órára?-kérdi tőlem- van egy üzleti ajánlatom.
  jó, legyen- mondom, mert kíváncsi vagyok és persze csóró is.
  leülünk és mint egy gép elkezd nekem darálni valami betanult ostoba szöveget, aminek a felét sem értem.de persze egy dolog világosan kiderül belőle.az hogy ha beszállok, akkor hihetetlen jó lesz nekem.
  engem még soha nem kerestek meg ilyen hülyeségekkel korábban, de azért tudok az MLM/Piramis működéséről egy-két dolgot.persze ez nem az, mert ez egy teljesen ÚJ rendszer.de nem csak hogy ÚJ, még jobb is mint a többi.hát mondom ilyen nincs.mekkora lehetőség….
  erre én- és mond csak, ha ez ilyen nagy lehetőség, miért osztod ezt meg velem?
  -mert hogy pontot kell szereznie, hogy a zsíros bödön közelében maradjon.
  újabb kérdés…és mennyit kaszáltál eddig a nagy üzlettel?
  -háááát most vagyok nullán. (szeptember óta csinálja)
  ennyit a megbeszélés részéről…kicsit erőlködés szaga van a dolognak, mondtam magamban.mellesleg soha nem értettem, hogy ha ilyen egyszerű meggazdagodni. MIÉRT NEM GAZDAG MÁR MINDENKI????ja mellesleg 3 nap alatt és 159 dvd és könyv elolvasása után (ami a fél fizetésedbe kerül) szakértője leszel a témának és hirdetheted az igét.minek orvosi vagy közgazdasági diploma???

  és még valami…csak egy dolgot szeretnék kérni a NuSkin katonáinak egyikétől.
  foglalja össze nekem maximum 10 értelmes, emberi nyelven is érthető mondatban a tényeket.a következő két kérdésre.(nem, nem adom meg az email címemet, sem a telefonszámomat és nem kereslek meg téged)
  ismétlem tényeket foglalja össze a kedves vállalkozó és ne reklám szöveget és a kettő nem ugyan az.

  1.mi bizonyítja a műszer hitelességét?és köszi de nem vagyok kíváncsi olyan szakorvosi véleményekre amik leellenőrizhetetlenek vagy megbundázottak.mondod erre hogy hülye vagyok és semmiben nem hiszek?és igen igazad van.csak éppen hülye nem vagyok, ahogy naiv sem. az intelligens mosóporban sem hiszek.és?

  2.mi a garancia arra, hogy ha beszállok, én is jól járok ANYAGILAG?
  mert szerintem az aki itt jól keres, az, aki ezt kitalálta és annak a kis cimbijei, ja meg persze azok, akik napi 12 órát hajkurásszák az embereket és rámenős módon más emberek agyára mennek és ráveszik arra, hogy egy jobb jövő reményében kicsaljanak tőlük 300 ropogósat. persze nem muszáj, hiszen elég ha csak használó vagy és megveszed a havi adagot, ami egy ember részére laza 20 ezer forint.meg persze még tanfolyamok, dvd-k, cd-k, minden ami csak kell, és szinte ingyen kb. 40 ezer forint.és ezt erősen ajánlják, jó hogy nem köteleznek rá. ki nem hagyom…
  hol van ebben az üzlet?itt én fizetek!!!és gyakorlatilag az összes ismerősöm vagy vadidegenek agyára kéne mennem mindennap, hogy mit tudom én mikor kapjak részesedést a TORTÁBÓL..milyen torta?morzsa amit ígérnek, 3 hónap eszeveszett gürcölés és 4500 pont össze gyűjtése után.ez nekem nem kihagyhatatlan ajánlat.inkább dolgozok többet, vagy szotyit árulok a blaha sarkán “frencsáj” módra.kíváncsi lennék, hogy a sok habzó szájú szakértő aki ideírt, az mégis mennyire gazdagodott meg.vagy még csak odáig jutott, hogy hallott róluk meg bemutatták nekik???
  kitalálom valamelyik buzgó kis katona majd be írja ide. “igen. nekem már 6 számjegyű a fizetésem, jobb ha tudod” (ez alatt értsd 100.000 forint)
  nem folytatom tovább, így is elég hosszú és zavaros lett. ami annak köszönhető, hogy ez életem első comment-je.soha sehova nem írok, még ha meg is mondanám a véleményem. de emellett egyszerűen nem tudtam elmenni.undorítónak tartom, hogy valakik egyáltalán abból akarnak meggazdagodni, hogy embereket bevizsgálnak és az általuk készített gyógyszerrel, gyógyítanak.ha ez ekkora királyság vezessék be az egészségügybe és tegyék kötelezővé vagy mindenki számára elérhetővé.vérnyomásmérőt már láttam az orvosomnál de ilyen star wars lámpát még nem.nekem ez kb. annyira hiteles mint, az emlegetett meki barátotok, akik nagy, szép és fényes lapokon azt bizonygatják, hogy amit náluk eszek az igenis egészséges.biztos úgy is van, hiszen az is “frencsáj”.
  de az is lehet, hogy nincs igazam…szívesen venném ha valaki rácáfolna.

 • Domi

  Mondjam meg? Inkább kérdezném!

  Hat naptári hónap alatt szeretnék 9 millió Ft-t keresni (nettóban) a Nu Skin által!

  Lehetséges-e megvalósítani a 9 millió Ft havi/nettó jövedelmet mindössze 6 hónap alatt?

  Ha lehetséges, hogyan, mennyi a havi fix kiadásom és reális jövedelmem,lebontva az 1-2-3-4-5 hónapokra, hogy a hatodik hónapban meg legyen a 9 millió nettó jövedelmem?

  Várom a válaszokat,
  Üdvözlettel: Domi

 • SANYA

  Én is egyetértek a hozzám hasonló materialista felfogású hozzászólokkal.

  A történetem ugyanaz, 1. meghallgatás hihetetlen parasztvakítás…. üzleti oscar díj, legnagyobb a tőzsdén és ehhez hasonló magasröptű hülyeségek.
  Az első 10 perc után már röpködtek a milliós fizetések, az előadó is 7 számjegyű fizetést kapott 6 hónap után! Ez azért volt érdekes, mert lyukas volt a cipője, valamint a toborzó után egy koszos 94-es suzukival röpült el a tett színhelyéről… érdekes párhuzam… 🙂

  Ezután következett az igazi mélyvíz, mikor eljött a nagygyűlés ideje, mit mondjak ezek után nem bírtam ki, hogy ne menjek el…
  Ez erősen hajazott valamiféle szekta gyűlésre a bemutatott sikerolimpia videóról már nem is beszélve… az egyszerűen SZÁNALOM volt…

  De a lényeg itt is az volt, amikor bemutatták a sikeresebbnél sikeresebb munkatársakat.
  Közülük feltűnt egy régi régi ismerősöm, aki már 1,5 éve ruby szinten van, azaz több milliós havi fizetése van. Ő busszal távozott aznap este, valamint tudom, hogy 3x évesen még mindig a szüleivel lakik egy panelban…

  Bár erre is biztos kapok hideget meleget, biztos környezetbarát azért jár busszal…
  Nem tud meglennni a szülők nélkül stb stb…

  De magyarázza már el valaki… HOL VANNA ITT A MILLIÓK????

  Az első 5 ember aki belépett, lehet hogy meggazdagodott a többi birkából, de én még nem láttam egyetlen egy milliárdost sem, pedig mutogatják őket, csak valahogy a tények nem igazolják :)))

 • Calendula officinalis

  Üdvözletem mindenkinek!

  Nos, ma én is részt vehettem egy ilyen előadáson. Khm. Bár ismerősöm nem tukmált, magam voltam kíváncsi mi a búbánatos kökényvirág ez? Nos, az első 2 percben szembesültem az MLM tipikus jegyeivel (most keresgélek erre a nyuszkinre, azért leltem a blogra). Végighallgattam, vagyok olyan kedves, hogy bájosan és lelkesen csevegek az erre éhes baráttal a hallottakról.
  Ó igen, jön a mérés, amiről én is a helyszínen tudom meg, hogy 1,5 k HUF. Na jó, nem vág földhöz, meg legalább elmondhatom, hogy…
  Háááát, nem vagyok műszaki ember, sőt, csak egy földönjáró nő, de amin kiakadtam, az a lézeresbigyó kiértékelése. Mert: az EKG-n látod a jeleket – mér a gép. A vérnyomásmérőn látod a jeleket – mér a gép. De ez? Fut egy program, _miközben_ kitöltik az adataidat (név, cím, telszám, születés, magasság, súly). Ott azon gyanakodtam, hogy na, majd ebből kreál valamit a csudagép. A gép eztán oly módon jelzi a mért értéket, hogy 4-5 színes kocka egyike fölé beír egy számot. OK. De… De ezt egy sima programmal ugyanígy ki lehet adatni. Ergo a kütyü sem kell(ene). De neeeem, hát biztosan megy ez… Ja.

  Mellesleg olvastam egy másik blogon, hogy egy nő több gépnél mérette magát pár perc különbségekkel és mindig más adatot dobott ki neki.

  Szerencsére nincs és ilyen célra nem is lesz 300 k HUF-om, de nagyon durván lehúzásszaga van a dolognak. Nyilván lejött nekem is, hogy ez sem az én világom megsegítésére készült üzlet… 🙂

  Egy tény: a termékek jók, használhatóak, hozzák az eredmény. Rendszeresen használva. A kisimult arc ugye visszaráncosodik, ha nem kezelik… Azon kívül, mint minden a szépségiparban ez is az érzelmekre alapoz: szép és fiatal akar mindenki lenni, ezért megveszi a méregdrága cumókat (bocs, nekem pl. egy 6000 Ft-os tusfürdő irreálisan drága, a havi 25 ezerért kínált alap antioxidáns tablettával együtt). Csakhogy kérem, így is – úgyis meghalunk. A károsító dolgokat nem csak a bőrön keresztül kapjuk, hanem ma már minden mérgezőnek mondható (szvsz még a biozőccség is).

  Szóval velem is csak többen voltak ma, hasznot nem hoztam nekik. Még egy cég a listán, amit köszönöm szépen, de nem kérek. Megdöbbentett, hogy okosnak, tanultnak, és értelmesnek tartott barátom teljesen belegajdult ebbe. No, de majd rájön, drukkolok neki, hogy sikerüljön a bánat tudja milyen gyémánt szintet elérnie.

 • Told meg!

  No, a lényeg, akármilyen élethelyzetben is.
  Ha valaki valamit el akar érni nálad, általában, mostanában még inkább,az érzelmeidet érinti meg. Más szóval ezt hívják: ÉRZELMI ZSAROLÁSNAK! Ha bedőlsz, valójában az érzelmeidre hallgatsz, amit a másik személy táplált beléd, de amikor a belső hangod közbe szól, kételkedni kezdesz, ami döntésképtelenné teszi az embereket. Ez folyik a TV-ből, MLM-ből, még a kisboltból is, mindenhonnan. Ahhoz, hogy ezt kivédd, és megtartsd a belső egyensúlyod, ki kell tudnod szűrni az efféle lelki, vagy érzelmi zsarolásokat. Nem egyszerű, mivel kis korod óta etetnek minden baromsággal.
  Ehhez egy nagyfogú őszinteség ( saját magadhoz, és másokhoz ) kitartás, és vágy kell. Hiszen, akkor valójában ki(k) irányítják az életed, ami a döntéseid következménye? Ne értse félre senki, okoskodni akarok, de hát ide van írva, hogy ” most megmondom” hát tessék. Ha MLM szöveggel akarnék élni 10 emberből jó ha csak 3 gondolja ezt át. Na ők csinálják jól. Ebből egy érzelmi zsarolás pl: A többi 7 meg jól benézni, ha nem csatlakozik közéjük. Ugye te sem akarod hogy érzelmileg befolyásoljanak holmi idegen emberek?? Ennyi

 • Bognár László

  Jómagam nem érzelmi zsarolásként mondom, mint a blog házigazdája, hogy kértem korábban többször is, hogy ne legyen már több hozzászólás, mert ezt a blogbejegyzést lezártam! Tényként közöltem, de most már kezdek az érzelmi zsarolás felé hajlani!
  Ne szóljanak már hozzá, mert negatív érzelmeket fogok csiholni! Pl. értetlennek fogom nevezni a következő hozzászólót és ráadásul a hozzászólását törlöm is.

 • mérleg

  …szerintem nem rossz ötlet a nuskin, DE
  -időben kell “beszálni” az üzletbe,
  -alkalmasnak kell lenni az értékesitésre,

  Egyébként tényleg ebbe az irányba mennek a cégek…egyre kevesebb lesz a bejelentett munkavállaló a cégeknél és mindenki számlázni fog, sajna!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük