blog

Myrtille Pécsett

Myrtille Pécsett
Myrtille Pécsett

Tündér-blogger viszonylag ritkán jön Pécsre, s ha megadatik, hogy mégis, akkor persze kávézik vele az ember egyet – ha az említett lény ezt megengedi! Myrtille megengedte, sőt, leült velem a kedvenc kőfotelemre.

Nagy bolondok amúgy a szombathelyi városatyák, hogy nem nevezték ki díszpolgár-tündérnő-bloggernővé Myrtillet, hiszen keveseknek van olyan virtuálisan érzékelhető varázsereje, hogy a virtuális sörkertjébe csalogassa az ország bloggereit, virtuális sörözés közben ismerjék meg például a várost is, az ottani rendezvényeket, amelyek Myrtille leírása után már nem a hűvös rendezvény szót viselik magukon, hanem a közös élmény kifejezést, de nem ragoznám, most még korai volna, nem értik!

Myrtille nyitott teremtés, három perc alatt kipörgettünk magunkból egy erős ötletet, amit meg fogunk valósítani, kell hozzá az ő tündérereje, az bizonyos. Örülök, hogy benne van a “titokban”, amit összehoztunk, ilyesmit Uri Geller sem tudna véghezvinni, amiket mi tudunk!

Szépszámú, jó eszű bloggerek köré is kanyarítottunk mondatokat, szóba jöttek sokan, Kapitany G, Bigfater és BDK is többek között – csupa sörkerti vendég – a javából. (Remélem, Babette, Morvax és a többi “részeges” nem sértődik meg, mert nincs hely a teljes felsorolásra…)

12 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük