Már az RTL híradója is nézhetetlen

Immár folyamatosan akadok ki a kereskedelmi csatornák híradóin. Korábban a TV2 híradóját tiszteltük meg a figyelmünkkel, még a kriminális Krisztát is elviseltük valahogy – nem volt könnyű, na – Bárdos András kedvéért és még a távozásuk után is a csatornánál ragadtunk, mígnem végső elkeseredésünkben, a tökhülye Náncsi néniknek készített, agyonspórolt vágóképű műsorok miatt át nem pártoltunk az RTL híradójához.

Azt gondoltuk, itt fogunk ragadni, mert itt olykor az ország és a világ dolgairól is szó esett, lehetett tudni, hogy mit mondott ez a párt meg a másik vagy éppen fordítva, engedtek némi bepillantást a gazdaság ügyeibe is, nem csak a vér spriccelt elejétől a végéig.

De most itt is vége van, az utóbbi néhány napban már szó sem esett politikáról.

– Anyátok – rikkantottam föl eléggé el nem ítélhető módon néhány perccel ezelőtt, hát nem látjátok, hogy mi történik Magyarországon? Ma úgy taknyolt el a budapesti tőzsde, hogy talán fel sem fog állni hónapokig, ma háromezer alá mentek az OTP valaha tízezret érő papírjai, egy euróért kettőkilencvenet kellett leperkázni, a benzin most már tényleg négyszáz forintnál tart, a legnagyobb ellenzéki párt a szakadás széléig jutott, a munkavállalók óriási tüntetéseket szerveznek, a hatalmon lévő vezér népszerűsége mélyponton hever, bankok csomagolnak, hogy kipenderedjenek az országból – és ti ebből semmit sem láttok csak balesetekről nyavalyogtok?

Szóval át fogunk állni az ATV-re.

***

Híradó a kereskedelmi televíziókban

Média: hazugság és őszinteség a tv-ben

A blog médiaereje, CGM és más ínyencségek

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Már az RTL híradója is nézhetetlen” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Én szeretem hallgatni az MR1 híreit, az MTV híradóját. Egyrészt a boldog tinédzser éveimet juttatja eszembe, amikor is ezek a csatornák a párt híreket nyomatták és egyben megtanítottak bennünket a sorok közt olvasni. Ha azt mondták be, rémhír, hogy a benzin ára emelkedni fog, akkor mindenki tudta, hogy menni kell tankolni. Aki megélte ezt a kort az tudja mit kell érteni azon, ha manapság azt hallja, hogy nem lesz megszorítás. Másrészt nagyon jó manipulatív nyelvi mintákat lehet gyűjteni. „Akkor Ön szerint is a piac természetes öntisztulása, hogy ennyi kényszer vállalkozó megy tönkre?” teszi fel a kérdést a párt közeli riporter a párt közeli szakértőnek!

Szólj hozzá!