blog

Levél a legfelsőbb Bíróságnak

Édes-kedves Legfelsőbb Bíróság!

Bizonyára örülni fogsz levelemnek, talán ez az első alkalom, amikor is BLOGGER ír hozzád levelet!

Vigasztalni szeretnélek, ezért röppentem a gyors bájtokon a szót!
Mert biztosan fáj, ha ítéleteidet semmibe veszik, s nagy bánatokat sóhajtasz az égre ilyenkor.
Most ne tedd!

Magam vettem föl kamerával, amikor is néhány pécsi polgár ? hangsúlyoznám is önvédelemből, jómagam nem ott lakom! ? egy, hatósági segítséggel lábbal tiport ítéleted szellemét és betűjét, magyarán az igazságot és a jogot helyreállította! Dacolva a helyi magasságosokkal, akik úgy gondolják, te messze – tehát itt SENKI – vagy!

Talán emlékszel még: úgy döntöttél, hogy egy régi, roskatag épület lebontható, s a szomszéd a VÍZÉT, SZENNYÉT nem eresztheti rá a bontani-építeni akaró telkére.

Édes-kedves Legfelsőbb Bíróság!

Ez ügyben már annyi szégyen ért téged, annyiszor facsarták erre-arra a szót, köptek szembe! S azokat, kik hivatkoztak rád, azokat zaklatták szépen, igazoltatták – egy 78 éves asszonyt a rendőrök például ANYÁK NAPJÁN ?, közterület felügyelőket használtak szándékod ellen ?karhatalomként-postásként?, lakás ajtaján dörömböltek nappal és éjjel.
Sőt FEKETE AUTÓT is küldött lesbe valaki, finoman így figyelmeztetve a bontani-építeni akaró polgárt, úgy jár majd, mind hajdan a szülei! (Erről a szomszédjai számoltak be felháborodva a Kossuth Rádiónak május 16-án délelőtt.)
Nem irigyellek, kedves Igazság Szolgája, Legfelsőbb Bíróság! Mert nagy szégyen ez!

De most, íme a felvétel, ahol megmutatom Neked, hogy akit a helyi hatalmasok oly kitartóan védenek, milyen szépen köp szembe téged, s köpi az esővízét oda, ahová általad tiltva van!
De szombaton leszedték valakik!!! Hogy egyszer végre neked is igazad legyen!
A leszedők vigyáztak ám, ne sérüljön se fal, se bádog, semmilyen anyag! (Épp elég, ha az igazság sérül e picinyke telken ? NAPONTA!)

A telekről képet készítettem: a távolban egy város-, egy ország- és egy uniós zászló lobog. De nem sikeres a látvány, mert szellő sem rezdül, s a zászlók lobogása így gyengécske nagyon!

Videó arról, hogy milyen szemérmetlen nyíltsággal, más magánterületét sértve vezették a vizet oda, ahová tiltod:
Klikk >>> Video

Egy hozzászólás

 • EL LOBO - A farkas

  1
  Zebra
  2006-07-03 07:53:19
  Kedves El Lobo – A farkas! Blogomban látom üzeneted, amiben figyelmem felhívod leveledre, amit valami hiba folytán sem este, sem pedig ma reggel nem kaptam meg. Látom, tanácsom nélkül is döntöttél, feltetted a bejegyzést a naplódba. Jól tetted, ebben meg tudlak erősíteni, ezt tanácsoltam volna, ha kérded (mint ahogy kérdezted is, ami igen megtisztelő számomra, csak kérdésed nem ért ide).
  A történethez: Most még inkább ámulok. Ezért!? Ez az, amit egy pohár bor, sör, madárfütty mellett nem lehet megbeszélgetni a szomszéddal? Atyavilág!
  A Legfelsőbb Bíróság jogerős döntéséről: amennyiben annak végrehajtása akadályba ütközne, végrehajtó segítsége vehető igénybe – ilyen esetben is – tudtommal. Jogot jobban ismerő javítson ki, ha nem így van.

  2
  El Lobo – A farkas
  2006-07-03 08:07:58
  Kedves Zebra!

  A víz- és szembeköpés nem oly egyszerű esetének mélysége az előzményekből derül ki! Nehogy azt hidd, hogy a tócsa a tét!

  Lényeges: 4 év alatt nem hogy építkezni nem tudnak, hanem még a bontás sem történhetett meg. Ahonnan a videófelvétel készült, az a bontandó ház TETEJE, s nem az alap! Mert helyben perfelhővel akadályozzák a bontást!

  3
  urbangeri
  2006-07-04 09:46:21
  Ez igen!

  Úgy érzem nekem is kell sűrgősen valamit dobnom “Rázzuk gatyába a Hazát!” fronton.

  4
  Naszály
  2006-07-05 14:47:19
  Miután fejétől bűzlik a hal,igy az alattuk lévő szervezetek is hasonlók.Nem tudom eldönteni,hogy ennyire koruptak,vagy csak a tehetségtelen ügyvédek csoportosultak a birói karba.A legfőbb
  biró pedig jónak itéli a biróságok munkáját!!Ez őt minősiti.
  Az Ügyészség még rosszabb.
  IGY LETTÜNK JOGÁLLAM. A pártok pedig ezt az állapotot fenn-
  tartják.Igy lehet eltüntetni az 1200 milliárdos olajügyet,a postabankot/mert el fog tünni/az országreklám/vagy mi a fene/központot.mert ebből lehet finanszirozni,a Hir Tv-t,az ATV-t meg a fene tudja mit.

  5
  El Lobo – A farkas
  2006-07-05 16:11:37
  Kedves Naszály!
  Az eset, meg amiket te is soroltál példaként, szerintem azt igazolja, hogy bizony kéne a reform az igazságszolgáltatás terén is! És akkor most nagyon keveset mondtam!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük