Boltok, bútorok, akciók – vásárlókat segítő honlapok

Van mire ülni, feküdni – kínálják a boltok

A válság múltával immár mind a bútorgyártók, mind a forgalmazók, mind a vásárlók kipattantak a nyílt piacra, és elkezdték rendelni, gyártani, árusítani és vásárolni a szekrényeket, az ülőgarnitúrákat, a franciaágyakat, a kanapékat és sorolhatnám a számtalan bútorféleséget.

A legújabb bútorbolt Budapesten valószínűleg a Bokros Bútorház.

Bokros Bútorház - ülőgarnitúra kínálat
Bokros Bútorház – bőséges ülőgarnitúra kínálat

A cég elsősorban modern német és lengyel termékeket kínál vásárlóinak.
Vásárlóit bő barátsággal számított akciók sorával és udvarias kiszolgálással várja.
A kínálat bőséges, bőrtől a textilig, fémtől a fáig sokféle anyag szolgálja a sokféle bútor igényt. Elsősorban a kanapé a favorit a kínálatban.

Mi is az a kanapé?

 Kezdjük azzal, mi is a bútor?
A bútor egy olyan beltéri berendezési tárgy, amelyet főként lakásokban, üzletekben, irodákban és más hasznosítású épületek belső tereiben használnak. A bútorok lehetnek különböző méretűek és formájúak, és különböző anyagokból készülhetnek, például fából, műanyagból vagy fémekből. A bútorokat általában az emberi test kényelmes tartására tervezik és készítik el.

A kanapé egy olyan kényelmes ülőbútor, amely legalább két személy számára kialakított. A kanapé általában széles, kárpitozott ülőfelülettel és háttámlával rendelkezik, valamint karfákkal is ellátott. Vannak olyan kanapék is, amelyek úgynevezett fekvőfotellel rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy az ülőfelület egy bizonyos része meg van nyújtva, oda a lábakat lehet föltenni. A bútorfajta speciális típusa a kanapéágy, amely ülő és fekvőbútorként is funkcionálhat.

Outlet bútorok

A budapesti vásárlók már jól ismerik az ABútor Kanapé Áruházat, amely kitűnő ár/érték arányú kanapékat kínál (és persze a kanapé kínálaton túl itt megtalálható az ülőgarnitúrák, kiegészítők és más lakberendezési tárgyak sokasága is).

ABútor Outlet Bútoráruház - kanapé boltok példája
ABútor Outlet Bútoráruház

Az outlet fogalma nem ismeretlen a magyar vásárlók körében. Tudjuk, hogy hibátlan, szépen tervezett, minőségi árut kapunk – ám de kifutó típust.
(Magunk között valljuk be, az, hogy „kifutó”, az nincs ráírva mondjuk egy U alakú kanapéra, viszont mondjuk egy bőr garnitúra esetén az árcédulára viszont felírtak egy árat, ami akár több százezres megtakarítást jelenthet.)
Ezekről a baráti kanapé árakról a honlapon győződhet meg.
Ám van még egy vonatkozása az outletnek, amikor akciós áron, átvitt értelemben outlet áron adják a nem kifutó terméket.

Vásárlót segítő bútoros honlapok

A bútoráruházak honlapjai általában szépek, árut kelletőek, mint a fent mutatott két honlap is.
A Bokros Bútorház honlapja – erről meggyőződhetünk például egy ülőgarnitúra honlap oldalán – SSL, vagyis titkosított kapcsolatot kínál. Mindkét honlap mobilbarát technológiát használ – vagyis mindkettő a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazza.

* De most képbe hozhatunk egy most indult, ezektől az „árusító” alapfunkciót hordozó honlapoktól független, szinte magazin funkciójú bútoros blogot is. Ez alapismereteket terjeszt, például az outlet bútorok árképzését, az akciók lefutásának marketing vonatkozásait mutatja be közérthető formában.

Ajánlunk néhány érdekes magazin hírt és bejegyzéseket:


Ülőgarnitúrák, kanapék őrült jó áron

Budapest kanapé

Egy hálózat beindult a bútor kereskedelemben

Bútorboltban az árak mindig a gyenge bevételeimre emlékeztetnek

BMW-t a gyerekeknek!

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!