Kormánypárti pendrive, ahogy az a Puskás Akadémiánál működik

Kormánypárti pendrive
Kormánypárti pendrive háttérrel

A kormánypárti pendrive teljesen úgy néz ki, mint egy normális másik. Ha rá van írva, hogy tartalma felcsúti TAO pénzek, akkor a kormánypárti pendrive a normálistól teljesen elütő tulajdonságokat vesz fel.

Közpénz-e a közpénz?

Olvasom a hírt, az újonnan kinevezett végrehajtó a régitől megkapta a Puskás Akadémiát működtető Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítvány TAO pénzeinek felhasználását dokumentáló pendrive-ot.
A bíróság már 2017 végén elrendelte a felcsúti TAO pénzek felhasználásáról szóló dokumentumok kiadását, elvégre közpénzek felhasználásáról van szó.

Ezek az adatok állandóan úton voltak valakitől valakiig, soha nem lehetett elérni őket, nem lehetett belepillantani, hogy hová is bújtak azok a 25 milliárd magyar forintok, melyeket kilenc év alatt juttattak a miniszterelnök úr kedvenc egyesületéhez.

Felcsúton persze másképpen igazodnak a törvényekhez

Felcsúton persze másképpen igazodnak a törvényekhez, mint másutt, eszük ágában sem volt kiadni az adatokat, végrehajtót kellett hívni. Csakhogy másfél évig így sem lehetett bepillantást nyerni az iratokba.
Most új végrehajtó kezébe került az ügy, akinek a számára kiderült, a kapott pendrive, amin az adatok voltak elvileg megörökítve – kinyithatatlan.
Lám-lám, ilyen a kormánypárti pendrive.

A győri „kormánypárti pendrive”

Győrben is szükség lett volna a Borkai-féle ügyek egyikében, a jó barát ügyvéd úrnál elhelyezett dokumentumok némelyikére, de ott is felütötte fejét a „kormánypárti pendrive”-szindróma. Vagyis a pincében beázás folytán megsemmisültek a keresett iratok.

Nagyon kéne már ebbe az országba egy normálisan működő pendrive!

***
Témánkba vág:

A nemzeti burzsoázia alulnézetből

A foci, mint gerillamarketing a vezér oldalán

Blogvilág: Index, Blog hu

A Fodor Ibolya dráma

A Böszörményi ítéletről

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!