blog

Két blogger két szelet csokipiramissal az online marketing világából

Pécsett járt Greg, s nem hagytuk ki az alkalmat, hogy beszélgessünk kicsit a net világáról, a bloggerlétről, az üzletről, a konkurenciaharcról, egyebekről – s lényegét tekintve az eddigi net-barátság alighanem valóságossá is nemesedett az Egerszegi Cukrászdában (amelynek logoját amúgy én terveztem).

Nagyjából két óra, két csokipiramis és két kávé mellett, két élettapasztalattal is rendelkező blogger és üzletember – mégis mosolyogva, felhőtlenül, mivel egymással nem üzletet akartunk kötni, csupán eszmét cserélni erről-arról.

Az Opteamus program, az egototális marketing koncepciója, a blogolás, a friss tendenciák a neten, az érdekcsoportok közötti küzdelem – ilyesmik szerepeltek a repertoárban. Kellemes és hasznos találkozás volt.

2 hozzászólás

 • Greg!

  Igy volt bizony, és csak ennek a kellemes két órának köszönhetem, hogy nem teljesen dolgavégezetlenül távoztam Pécsről. A várost amúgy imádom, mert dugig van vállalkozó kedvű széplányokkal, akiknek többsége ugyan bölcsész, de ez mit sem von le sem a kellemükből, sem a teljesítményükből. A papírforma amúgy igaznak bizonyult: aki ennyit és így tud írni mint El Lobo barátom, az élőben sem egy megszeppent kockafejű valaki :))) Köszi mindent és viszlát nálunk Terézvárosban!

 • EL LOBO - A farkas

  Kedves Greg!
  Örülök, hogy a köd nem zavart a hazafelé vezető úton, s rendben megérkeztél.
  Érdekes, hogy a férfinép milyen kedvesen emlékezik meg, ha Pécsről van szó, a bölcsészlányok hosszú combjairól – s a lelkes bólogatásnak részemről az szab határt, hogy az asszonytól nem akarnék kikapni, aki hajdan maga is bölcsészlány volt Pécsett 🙂 , de a részletekben ehelyütt mégsem merülnék el… 🙂
  A terézvárosi invitációt köszönöm, meg fog történni a látogatás, miképpen a mostani hosszúcombú bölcsészlányokkal is meg fog történni az, aminek törvényszerűen be kell következnie: bölcsek lesznek és asszonyok.
  Persze mi meg Kassák nyomdokain: megejtjük az érett, pártalan asszonyokat, hogy új fajtát dajkáljon a föld…
  Nos, kedves Greg, szép napot, kövér üzleteket, sovány borút és hosszú combokat kívánok addig is! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük