Karcsika a televízióban

Állati jó bejegyzés

Állati jó tv műsor

Sváby András műsora, az ATV csatornáján futó Heti Napló tulajdonképpen nem egy rossz műsor, csupán Karcsikából van a kelleténél kicsit több a képernyőn.
2018 december 30-án este többször is megmutatták Karcsikát előről és hátulról is, s így megnyugodva vehette tudomásul a több tízezer néző, hogy Karcsika feneke teljesen tiszta, nem kell attól tartanunk, hogy maszatos lesz az említett testrészétől a műsorvezető jegyzetfüzete, mikrofonja.

Karcsika, mint „első fecske”

Állatok fenekének premier plánban való mutogatása eddig jószerével hiányzott a magyar televíziózás, sőt a teljes média palettájáról, idáig még a közszolgálati csatornák sem jutottak el, pedig azok a csatornák élen járnak az érdekes tartalmi megoldások kifundálásában.

Na, de mi van a rénszarvasokkal?

Hazánkban a politikusok előszeretettel mutatkoznak gyermekek karéjában, különösen választások idején. Igaz, az állatbarátság is dívik körükben, egy-egy nagyszerű állat fölött védnökséget vállalnak, bizonyítva jószívűségüket. Ám eddig a facebook oldalakon ezeknek az állatkerti teremtményeknek még nem mutogatták a hátsóját, vélhetően azért nem, mert az nem egy biztos szavazatot garantáló fertály. Ha az volna, rénszarvas seggel lenne tele minden híradó, Semjén miniszterelnök-helyettes mosolygó orcájával a háttérben, miközben olykor azért áhitattal oldalra pillantana főnökére tekintve.

Sváby egyébként igaztalanul bánik az állatvilággal! A delfinek is igen szeretetre méltó állatok, még ha nem is olyan könnyű a hátsójukkal elbűvölni a televízió nézőket, mint Karcsikáéval.

***

Még ilyesmi: Gerillamarketing alapok: Csiszár-effektus
Sokan olvassák: Herevasalt vendég a TV2-nél

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!