Itt az autószerviz ideje

Olajcsere

3 D-és futóműbeállítás
3 D-és futóműbeállítás, a HawkEye

Tavasz van – illetve egyből koranyár.
Ennek kapcsán a Pannon-Hunter emlékeztet minket, hogy ideje volna az olajcserének, a téli gumi lecserélésének, a centrírozásnak és egyéb gumiszereléseknek, a hiányzó gáz utántöltésének, az autóklíma ellenőrzésének és tisztításának, a legionárius fertőzés megakadályozásának, a futómű beállításának.

És igazuk van!

Talán szokatlan is, hogy egy közérdekű gazdasági hírt ugyanúgy közzéteszünk, mint egy kulturális hírt – pedig igenis helyén való, ha így cselekszünk! Ugyanis egy hely, egy város, egy régió értékét nem csak a kulturális eseményekkel, hanem a gazdaság szereplőinek mozgékonyságával, figyelmességével is jellemezni lehet.

Pontosabban a kettővel együtt jobban lehet jellemezni.
Ugyanis gazdaság és kultúra – összekapcsolódik.
Így aztán most legyen meg a Pannon Hunter márkafüggetlen autószerviz és futóműcentrum akarata: hé, autósok – itt a teendőkben gazdag autós tavasz!
A Pannon-Hunter honlapja:
autószerviz, gépjármű diagnosztika Pécs

Akik autót béreltek, azoknak mindez nem fáj

Akik inkább bérautóban gondolkoznak, azoknak persze nem teher az ilyesmi, hiszen mindig az évszaknak megfelelően kapják a volánt a tenyerük alá.
Az ő esetükben tehát a kölcsönző cég feladata ezeknek a munkáknak az elvégeztetése.

***
Autós témák még:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!