Hőség, pénzügyek és Gyurcsány lánya

Pénzügyek

A meleg teszi

Cefet meleg van, semmi kedvem a valóság darabkáiból összerakni valami értelmeset, 40 fokban reménytelen volna egy ilyen kísérlet.
Tehát a darabkák, mindenféle összefüggés nélkül.
Azt írja a bankom: a kondíciók meg fognak változni. (Hja, ilyen melegben az én kondícióm se a régi.) De a bank mást ért kondíció alatt, fél oldalon sorolja, mi is tartozik majd a díjemelés hatálya alá. Ha azt mondom minden, akkor nem állok messze az igazságtól. A bank indokol is: ” a Bank működési költségeinek – a Bank érdekkörén kivül álló okból bekövetkező – változása” miatt.
Azannya, de szépen megfogalmazták a bankadó miatt történő emelést…

Minek ügyet csinálni rongyos húszmilliárdból?

Más. Most van valami ügy, loptak egy kicsinyt vagy ilyesmi, nem több a buli értéke, mint húszmilliárd, ilyen melegben ez nem tétel. Eclipse a cég neve, amelyről azt olvasom, hogy Pintér Sándor lánya intézett ott ezt-azt az eltűnt húszmilliárd körül, de teljességgel ártatlan. Nyilván a hőség teszi, de arra gondolok, ha azt a nőt Gyurcsány lányának hívnák, akkor az esti híradókban a teljes családot bilincsben mutogatnák. Na, nem a Pintér családot.

De most irány a strand!

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Hőség, pénzügyek és Gyurcsány lánya” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Ha nem mondod, észre sem veszem, mivel az emberi agy általában észrevétlenül javítja a hibákat.
    Van, akinél ez az önkéntelen javítás nem oszt, nem szoroz (ilyen a te elírásod is), mert ritka a hiba ejtés, mint a fehér holló.
    Ám vannak másmilyen polgártársaink is, kifejezetten magas pozícióban, akik szinte fekete hollóként vetik papírra a mondandójukat, és az ő soraik már annyira komoly feladat elé állítják az önkéntelen hibajavításért felelős agysejtjeinket, hogy belefáradunk.
    De ők nem szoktak elnézést kérni a hülyeségeikért, nem is rühellék azokat, mert észre sem veszik.
    Ehhez képest te egyetlen elütés miatt is külön hozzászólsz – látod, ez a különbség!

Szólj hozzá!