Gerillamarketing blog + esküvői fotó, fotózás

Gerillamarketing

Kértem egy linket a blogomra, s nem kaptam meg, mert aki adta volna, az színtiszta gerillamarketing oldalaknak adja csak. Igaza van, az én blogom komplex, ennek (meg a blog írójának is) csak egyetlen “szelete” a gerillamarketing.
(Itt most sutyiban adok egy linket a Nászriporter elnevezésű oldalnak, s el is fogom mondani mindjárt, hogy miért: esküvői fotó, esküvői fotózás.)

A gerillaháború három szabálya

Szóval a gerillamarketing! Ries és Trout a Marketingháború c. ópuszukban a gerillaháború három szabályát említi meg:

  • – Válassz ki egy akkora részpiacot, ami elég kicsi ahhoz, hogy megvédd!
  • – Légy bármilyen sikeres, soha ne viselkedj piacvezetőként!
  • – Légy kész egyetlen pillanat alatt kiásni magad és továbbállni!

Nos, ehhez én, mint a magyar net marketing-gerillája, hozzátennék még egyet:

A neten a gerillamarketing szerves része a saját nyilvánosság megteremtése.

Élvezeti díj

Ez jelen esetben azt jelenti, ha nem adnak linket, az sem számít, mert akkor is elfoglaljuk a magaslatot, amit kiszemeltünk magunknak!
Én most egyszerre két magaslaton fogok megjelenni: egyfelől a linket nem adónak megmutatom a Google.hu alatt, hogy a gerillamarketing szóra, egyik pillanatról a másikra, jelentős internet-egységekkel fogok előbukkanni a ködből, jelezve, hogy ha kell (nekem), akkor készen állok a támadásra!
A másik magaslat pedig az esküvői fotó, esküvői fotózás lesz, ahol a Nászriporter oldalát fogom élre emelni, mert zsoldosként – hja, megélni is kell – ez a dolgom! Azt persze nem árulom el, hogy élvezem is, mert akkor az ÜGYFÉL majd lealkudja nekem az élvezeti díjat! 🙂

***

Bővebben a gerillamarketingről: Gerillamarketing

“Gerillamarketing blog + esküvői fotó, fotózás” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Ez a bejegyzés most jelent meg a Google.hu alatt, az ESKÜVŐI FOTÓZÁS címszó (kifejezés) alatt, méghozzá mindjárt a 24. helyen.
    Szerencsére nem előzte meg az ügyfél, a Nászriporter oldalát, mert a gerillamarketing alkalmazása során erre is ügyelni kell!

    A GERILLAMARKETING szónál pedig a 14. sorszámú találatként “köszönt be”!

    És a 10. találattól fölfelé, a köd mögött, mintha tényleg ott állna egy kisebbfajta El Lobo – A farkas vezette gerilla-sereg!

Szólj hozzá!