Gasztronómia: II. Pécsi Kolbásztöltő Verseny, a marketing kolbász

Pécsi Kolbász

Hja, kedves polgárpajtások, aligha forog-pörög a jónép egy mégoly’ híres vendéglátóipari egységben is, ha nincs ott furfang, lelemény, amely megfodrozza a fantáziánk, ha nincs ESEMÉNY, amelyről beszélni lehet, akár mosolyogva is, miképpen Pécsett, a Szent Györgyről elnevezett fogadóban, ahol aztán megint…

Nakérem! Nem ám pécsi kesztyű, nem ám pécsi porcelán, hanem a pécsi kolbász kóbászol most be a tudatunkba, akár akarjuk, akár nem akarjuk, Trout és Ries következő könyvében nyilván szép példa lesz, hogy mit meg nem csinálnak ezek ott a Mecsek alján, még a maguk tömte kolbászból is mekkora vircsaftot képesek elővarázsolni. Hja, és celebrity, naná, az egykori válogatott kapus, Katzirz Béla, meg a tiszteletbeli pécsi finn konzul, Kator György úr, mint főszervező.

A felhívás-meghívó, amely 2007. november 17-re szól a Szent György Fogadóba, igen elmésen fogalmaz: amit a 4 fős csapatok készítenek, azt megsütik mindjárt, és amelyik kolbász készítmény FOGYASZTHATÓNAK bizonyul, (s nem csak marketing kolbász lesz), azt a vendégek el is fogják fogyasztani! Ha valaki vendég akar lenni, rongyos háromezerért előléptetheti magát, és ha még plussz két ezrest leperkál, akkor ihat is hozzá! Amennyi belefér…

Ha érdeklődni akarna valaki, avagy négy fős csapattal kiállni, az érdeklődjön most a Szent György Fogadóban.

“Gasztronómia: II. Pécsi Kolbásztöltő Verseny, a marketing kolbász” bejegyzéshez 8 hozzászólás

  1. Ennek a kolbászolásnak kicsit lenyúlás szaga van, már maga az ötlet is gyanús, mert igazi kolbászolás csakis Békéscsabán van!!! Ráadásul nálam a csabai kolbász a nyerő 🙂

  2. Szia Tarjáni Barátom!
    Mivel a kesztyűm tavaly télen elveszítettem valahol, már nincs pécsi kesztyű(m)!
    A csabai ugyan világhíresnek számít Békéscsabán, de a pécsi kolbász az igazi! Igaz, ez helyben sem világhíres, de akkor is! 🙂

Szólj hozzá!