Hotel Pécs – Frissült pécsi szállodai, reszponzív honlapok

A pécsi hotelek honlapjai is frissülnek

Az idegenforgalmi verseny a szállodaiparban most már ilyen: ha van olyan hotel, ahol nincs wi-fi, ahol a honlap nem kezelhető mobiltelefon képernyőn, ahol nincs mód előzetesen online helyfoglalásra – ott a hotelek versenyében lemaradnak az élbolytól.

Pécs számos csillagos szállodával rendelkezik, 2010-re, az EKF (Európa Kulturális Fővárosa) évére alaposan felkészültek a szállásadók, s nem csak a négycsillagosok, a belváros patinás fogadói, régi idők vendéglátásának pompás, nyugalmat és méltóságot árasztó tanúi, ahol az vendégéjszaka szinte rangot jelent!
Az érkező vendégek a hotelek miatt nem csalódtak. Mind az új létesítmények – Tudásközpont, Kodály Központ -, mind a régi vonzerejű létesítmények – múzeumok, világörökségi helyszínek – közelében található szálláshely.

Pécsett talán nincs is olyan polgár, aki ne ismerné a Valcsics Villa Panziót! Ez éppen olyan szervesen tartozik tudatunkban Pécshez, mint a Dzsámi vagy a Minaret.
A Mecsek oldalához simuló szálláshely, pontosabban szálloda minőségű panzió  (amely akár hotel színvonalúnak is nevezhető) a Tettyén található.

Persze ez a panzió sem elégszik meg azzal, hogy helyben ismerjék, hiszen akkor aligha lenne vendégköre az országból, sőt szép számmal külföldről is.
Éppen ezért teljesen megújította honlapját.

A Valcsics Villa Panzió megújult honlapja a kor igényeinek megfelelően reszponzív, vagyis akár asztali számítógépen, akár okos mobiltelefonon, akár tableten keresztül érjük el az interneten – a honlap igazodik az eszközünk méretéhez, tulajdonságaihoz!

A honlap szövege is frissült, vendég barát jellege erősödött.

Hotel Pécs

Persze, ahogy az egy jó honlaphoz illik napjainkban Google Plusz és Facebook csatlakozással is rendelkezik, hogy a közösségi térben is betölthesse vendég csábító funkcióját. A közösségi média nélkül ma már aligha működhet sikeres hotel.

És persze olyan fontos „gyűjtőoldalon” is jelen van, mint a Hotel Pécs honlap gyűjtemény, amely Pécs és a városkörnyék – Orfű, Sikonda, Szigetvár, Harkány – különböző típusú szállásaiból – hotel, hostel, apartman, panzió, camping –  ad válogatást.
> Hotel Pécs

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!