blog

Flört a FLEURT Virággal

Fleurt virág, virágküldés
Fleurt virágkompozíció

Rózsákat öntök a lábad elé! – adhatnék címet a FLEURT Bazilika virágkompozíciójának, amellyel éppen flörtölök. Na nem úgy, hanem a távolból, webmarketing tanácsadóként.
Vannak olyan dolgok, amelyekkel dolgozni gyönyörűség, ám azért gondok is akadnak. Órákig nézem a virágokat – a munkával alig haladok. Az orrom időnként megtelik illatokkal, mintha magam is ott ténferegnék a virágboltban. Az asszonynak is mutatom – gyere, ezt nézd meg, ez neked is tetszeni fog! És jön, felállít a székemből, beleül és mint akit odaragasztottak nézi a képgyűjteményeket. Így nem lehet dolgozni, de ezt aligha mondhatom neki, elvégre én hívtam.

De a “baj” sosem jár egyedül, a FLEURT Virág érti a modernitás nyelvét, videója is van, az asszony azokat is meg akarja nézni. Azért a hirtelen többes szám, mert a FLEURT-nek több videója is van. Már nagyon kéne dolgoznom, így én most a rövidebbeket szeretem (amelyekben egy történet is helyet kapott – nyilván ezek segítik legjobban az eladásokat is). Ilyesmire gondolok, mint ez a Virágküldés Budapest 2 – FLEURT videó:

De ha mindez nem volna elég a “bajból” a FLEURT virág egyúttal virágküldő szolgálat is Budapesten – az asszony szemén látom, lassan moccanhat majd a bankkártyám – amikor online fizetésre kerül a sor.
***
Ahol virtuálisan jártam:
Virágbolt

6 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük