blog

Filmes blog zokni nélkül – Méhes Karcsi példái

A CinePécs blogja körül

1.) Tegnap a sokadik megbeszélésre jött össze a CinePécs csapata, hogy október 8 és 11 között színvonalas programmal fogadhassuk majd a közép-kelet-európai első filmes rendezők fesztiválján a vendégeinket.
A fesztivál honlapja tegnap riadóstartot vett, és jómagam, mint a blog és még e fölött a teljes web marketingjéért felelős személy az aktivitás magasabb fordulatszámára kapcsoltam.
Ez nagyjából annyit jelentett, hogy Méhes Karcsival (író, költő, újságíró, blogger) beszélgettünk kicsit a blog műfajáról, mert kértem őt, hogy mint a fesztivál sajtófőnöke a CinePécs Blogot is tisztelje majd meg írásaival.

Bitang meleg volt tegnap, se rajta, se rajtam nem volt zokni – de ez korántsem jelenti azt, hogy lebecsülnénk a blog műfaját.
– Elvégre Einstein is zokni nélkül hozta össze a relativitás elméletet – közöltem én.
Mire ő:
– Faludy is zokni nélkül alkotott!

Közép-Európa legnagyobb alkotó bloggere

Ezt követően BDK dícséretébe kezdtem, Közép-Európa legnagyobb alkotó bloggerének nevezve őt, amit indokoltam is – és ezt csak azért hozom elő, mert BDK-t is szeretném megnyerni a CinePécs blognak, hiszen minden bizonnyal neki is lesz legalább egy mozis története.

Méhes Karcsival végül abban állapodtunk meg, hogy mégsem a zoknis hasonlattal élünk, hanem a meglazított nyakkendő kifejezést alkalmazzuk majd, a honlaptól való megkülönböztetés miatt, a blogra.

Indul a blog

2.) Ma megkezdtem a CinePécs blog megalkotását és elkövettem – még a blog rozoga volta ellenére is – az első bejegyzést!

***

CinePécs blog (PS. már elérhetetlen)

Méhes Károly blog

Balla D. Károly blog

***

A blog műfajáról és más hasznos megközelítések:
> Blog

4 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük