Cégalapítás Ukrajnában?

Magyarország legnagyobb keleti szomszédja sokak szerint a kihasználatlan lehetőségek országa. Amennyire érvényes ez a belső viszonyokra, legalább annyira a külvilág hozzáállására is. Természeti és humán erőforrásai felbecsülhetetlenül gazdagok, csak hát, ugye, az a fránya infrastruktúra… Meg a jogi szabályozások átláthatatlansága és állandó változása.

Ki akarna befektetni Ukrajnában? Ki akarna ott céget alapítani… Bármilyen furcsa: többen, mint gondolnánk. Pedig most aztán igazán puskaporos ott a levegő. És mégis: ha nem is sokan, de akadnak magyarországi befektetők, üzletemberek, akik még a fokozottabb kockázatot is vállalva úgy gondolják: azokat a bizonyos kihasználatlan lehetőségeket érdemes lenne megragadni. Mert majd ha csitulnak a politikai indulatok, ha majd újra meredeken ível felfelé a gazdaság, akkor… nos akkor mekkora előnyben lesznek azok, akiknek már cégük, képviseletük, érdekeltségük van odaát. Akkor majd megindul a nagy biznisz… Naiv elképzelés? Egyáltalán nem.

Az érdeklődők tájékoztatására, jogi-ügyviteli tanácsadásra és szükség esetén cégek bejegyeztetésére és a vállalkozások pénzügyeinek figyelemmel kísérésére szakosodott ügyvédi iroda elégedett a teljesítményével: az elmúlt évtizedben tucatnyi nagy beruházás nyélbe ütése áll mögöttük. Helyismeretük alapján jogi végzettségű munkatársaik olyan segítséget tudnak nyújtani a külföldi vállalkozóknak, amely elengedhetetlen az induláshoz. A részletek itt tudhatók meg:

Aki pedig ukránul is ért és további részletek érdeklik, ide is kattinthat:

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!