Boltok, bútorok, akciók

Friss hír – új bútorbolt nyílik Vácon

A lentebb ismertetésre kerülő Stagra Bútorgyár legújabb bázisa – egy vadonatúj bútorboltban – Vác lesz. Így már a váciak is megismerkedhetnek az anyagukban, kinézetükben igen korszerű, egész Európát meghódító ülőgarnitúrákkal, kanapékkal, francia- és gyerekágyakkal és más kiegészítő bútordarabokkal.
A 2019. június 1-én nyíló üzlet helyszíne: 2600 Vác, Balassagyarmati út 29-31.
Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 10:00 – 18:00; Szombat: 10-16; Vasárnap: 10-14.
A weben egyelőre a partner honlapján láthatóak a Vácott is megvásárolható, megrendelhető bútordarabok: > Bútorbolt Vác

Van mire ülni, feküdni

Stagra Bútor kínálat
Stagra Bútor kínálat – honlapkép

A válság múltával immár mind a bútorgyártók, mind a forgalmazók, mind a vásárlók kipattantak a nyílt piacra, és elkezdték rendelni, gyártani, árusítani és vásárolni a szekrényeket, az ülőgarnitúrákat, a franciaágyakat, a kanapékat és sorolhatnám a számtalan bútorféleséget.

A legszebb bizonyíték minderre a Magyarországra most belépett Stagra Meble, az Európa-szerte ismert lengyel bútorgyártó.

Rádióreklámjuk az éterben így hangzik:

Termékeire a friss, a világban trendként jelentkező leegyszerűsített formavilág, a tiszta elegancia és a használhatóság dominál.
A Stagra Bútor viszonteladók jelentkezésére számít. Aligha kételkedhetünk abba, hogy a nagyszerű szállítási feltételek mellett (ugyanis nem kell a viszonteladónak kamion számra rendelni a bútort) ezt a minőséget – legyen szó kanapéról vagy bármilyen ülőgarnitúráról, franciaágyról vagy puffról akár – sokan szeretnék árusítani hazánkban.

A Stagra Bútor honlapján a viszonteladók és a termékei iránt érdeklődők is jelentkezhetnek. Ismerje meg Ön is a céget, bútorgyártó filozófiáját és termékeit. Ehhez segítséget nyújt egy videó bejátszás is, amelyből egy sor érdekességet is megtudhatunk a vásárlói igények és ehhez kapcsolódóan a gyártói változtatások világából:

A Stagra Bútor most megújuló honlapja itt érhető el:
Stagra Bútor

Szarvas: új bútorbolt

A legújabb bútorbolt Szarvason valószínűleg a Bokros Bútorház.

Bokros Bútorház, Budapest

Az ülőgarnitúra ker színvonalas üzlete ingyenes parkolási lehetőséggel kínálja ülőgarnitúráit.
A cég elsősorban modern német és lengyel termékeket kínál vásárlóinak az Inkubátorházban.
Vásárlóit bő barátsággal számított akciók sorával és udvarias kiszolgálással várja.
A kínálat bőséges, bőrtől a textilig, fémtől a fáig sokféle anyag szolgálja a sokféle bútor igényt.

Bútorbolt Szarvas

Outlet bútorok

A budapesti vásárlók már jól ismerik az ABútor Bútoráruházat, amely korábban outlet kanapékat kínált (és persze a kanapé kínálaton túl itt megtalálható volt az ülőgarnitúrák, kiegészítők és más lakberendezési tárgyak sokasága is).

ABútor Outlet Bútoráruház

Az outlet fogalma nem ismeretlen a magyar vásárlók körében. Tudjuk, hogy hibátlan, szépen tervezett, minőségi árut kapunk – ám de kifutó típust.
(Magunk között valljuk be, az, hogy “kifutó”, az nincs ráírva mondjuk egy U alakú kanapéra, viszont mondjuk egy bőr garnitúra esetén az árcédulára viszont felírtak egy árat, ami akár több százezres megtakarítást jelenthet.)
Ezekről a baráti kanapé árakról itt győződhet meg:
Olcsó kanapé

Vásárlót segítő honlapok

A bútoráruházak honlapjai általában szépek, árut kelletőek, mint a fent mutatott három honlap is.
A Bokros Bútorház honlapja – erről meggyőződhetünk az ülőgarnitúra oldalán – SSL, vagyis titkosított kapcsolatot kínál. Mindhárom honlap mobilbarát technológiát használ – vagyis a legkorszerűbb eljárásokat alkalmazza.

És ajánlunk egy bő magazin hír után témába vágó bejegyzéseket is:
> Ülőgarnitúrák, kanapék őrült jó áron
> Budapest bútor, kanapé

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük