Bloggerszoba egy pécsi apartmanban

Blogger szoba pécsi hotelben

– Mi kell egy jó apartman szobához, amit bloggereknek szánunk? Ez volna a „hivatalos” bloggerszobánk, amit felár nélkül nyújtanánk a Pécsre látogató szállóvendégnek.
– Bor! – szalad ki a számon, pedig nem vagyok híres borivó, csak a pécsi cirfandli említése mégsem olyan közhelyszerű, mint a wi-fi emlegetése, amit a szállás kínálók pedig igen gyakran említenek.
Authné Nagy Csilla, a pécsi Hungária Apartman vezetésének tagja nagy szemeket mereszt rám, érettebb hozzáállást remélt, joggal persze, miért is kérdezne másért egy bloggert a bloggerszobáról.

A hungáriások egyébként tényleg nem ezt érdemelnék, ha komolyan mondtam volna a bort, hiszen marketing merészség az a javából, hogy a Pécsre látogató fiatalokat nem éppen szokványos megoldással csábítanák a városközpontban álló, nemrég felújított apartmanjukba.
És igazuk van: a felújított jelző nem elég hotel, szállás, apartman számára vendégcsalogatáshoz.
Itt, a pécsi belvárosban aligha hirdet bárki úgy – kopott szobánkban, rozzant ágyainkon szeretettel várjuk!

Esti pécsi belváros

Szóval bloggerszoba?!
– Nő is kell! – mondanám, de a fene se akarja, hogy teljesen komolytalan figurának tekintsék a meghívott bloggert, de csak állok még mindig meglepetten a napfény verte szobában.
– Jó wi-fi kell elsősorban, de az látom van. Talán az volna a leghelyesebb, ha más bloggereket is megkérdeznék erről, s aztán visszatérnénk a blogger szobára!
Tényleg, emberek, mi kell egy jó blogger szobához?

***

Ide hívtak tanácsot adni a bloggerszobához:
Apartman Pécs

Egy pécsi hotel ajánlóoldal:
Hotel Pécs

***
S ha már Pécs és szállás. A turista nyilván enni is akar 🙂

Étterem Pécs

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

“Bloggerszoba egy pécsi apartmanban” bejegyzéshez 5 hozzászólás

  1. Minimum egy IKEA-s, fillérekért kapható laptop-tartó, melyre téve a gépet ágyból is kényelmesen lehet neten függeni.
    És még valamiféle tartószerkezet a kád fölé (a laptopnak), hogy a habokban elmerülve is tudjunk hódolni szenvedélyünknek. Igaz itt nem árt az elővigyázatosság..

  2. Nekem kilátás is kellene, tág horizont mármint. Akkor elmerengenék az ablakban és a bejegyzések sem lennének szűklátókörűek. Viszont a nőhöz nem ragaszkodom. 🙂

  3. Őrület, hogy csak Kismandala foglalkozik itt a klaviatúra kényelmes elhelyezésével, mi többiek pedig nem növünk fel a feladathoz, csak azon jár az eszünk, hogy kivel.
    Nahát, ilyen a bloggerek derékhada? 🙂

Szólj hozzá!