Blogger menü – gasztronómiai különlegesség

A bloggerek is esznek, sőt főznek is

Azért az már valami, hogy mi, bloggerek is rendelkezünk mától nemzeti eledellel! A hősi tett Izomagyú Fülepke nevéhez fűződik, bocsánat, főződik. Szebbnél szebb, jobbnál jobb receptjeit látva eképp fordultam hozzá a minap:

Kedves Izomagyú Fűlepke!
Kérhetném-e tőled, hogy készüljön el boszorkánykonyhádban az IGAZI bloggerétel?
Figyelembe veendők: a blogger kemény szellemi munkát végez, hiszen alkot.
Kemény fizikai munka gyötri – hiszen ütögeti a klaviatúrt 🙂
A szeme fáradtan imbolyog a monitoron – kell az E-vitamin.
Ha sok a zsír a kajában, nagy lesz a blogger feneke, hiszen sokat ül.
Tehát a bloggerkaja összehozása nem egy egyszerű feladat – igazán megoldhatnád!

És ma elkészítette! Blogjában nem is egy blogger sóhajt fel a gyönyörűségtől – méltán. Magam is így vagyok ezzel, Fűlepke valóságos művészi étket varázsolt a blogger-tányérokba.

Kapcsolódó blogok, webhelyek:

Blogger receptgyűjtemény, benne (Izomagyú fentebb tárgyalt receptjén túl) Myrtille pompás tengeri ételei, kagylók, egyebek; no, meg az én farkasrántotta receptem is: Recept, receptek, ételek

“Blogger menü – gasztronómiai különlegesség” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Nem tudom, Te hogy vagy vele, Kedves El*Lobo ?

    Nálam mindkettő recept hibás !!

    Mire odaérek, hogy “…a borban felteszem kislángra”, vagy “…a roséval felengedjük”, nekem alapanyag-hiányom van.

    Biztosan az alapanyag-szükséglet meghatározásával lehet baj, nem ? 🙂 🙂

  2. Kedves FYGureout!
    Nem vagyok egy kimondott gasztromókus, meg alkoholista se, sőt kifejezetten kákabelű volnék, aki ráadásul még ritkán és keveset is iszik, de ezt a menyiséget Fűlepke valószínűleg alábecsülte! 🙂
    Viszont az eper mennyiségébe beletrafált! Abból többet nem szabad tenni levesbe, mert akkor nem marad étkezés utánra, amidőn is egy hülgy az ajkai közé kapja, s kínál neked is valamennyit, hogy harapj! Tehát Fűlepke bölcsen tette, hogy spórolt a leves-eperrel. 🙂

Szólj hozzá!