blog

Blog-történetek: a matthülye blogger Internetszolgáltatója avagy folt a zsákját

Még egy éve sincs, amikor egy riportban Simó úr, a T-mittudoménmi vezére, azt találta mondani, hogy a bloggerek 95%-a matthülyeséget ír! (Az más kérdés, hogy néhány hét múlva keblére ölelte az egyik blogszolgáltatót, mert közben rájött: a matthülyékből nagyszerűen meg lehetne élni.) Tisztelettel tudatom, mint matthülye blogger, hogy a T-akármicsoda, Simó úrral az élen, vagyis az Internetszolgáltatóm, pont hozzám illik! Indoklás:

Több napon át tartó – időszakosan jelentkező – levelezési akadozás, Internet-kimaradás után, tegnap a net, nálam, végképp feldobta a talpát. Egy órámba került, amíg az 1234-en a hibát felvették (zene, gombok nyomkodása stb). Ma reggel kilenckor állt helyre a rendszer.

Közben, tengernyi időm lévén összeadtam-kivontam: havi tizenháromezer forintjával számolva, bizony én, a matthülye blogger, már több, mint egymillió forintot fizettem eddig a kedves szolgáltatónak! Ehhez képest még csak annyit sem mondott nekem a T-izé: Bocsi, te drága, matthülye blogger!

Egymásra találtunk!

9 hozzászólás

 • macati

  Márciusban lejár a hűségszerződés, már most szervezem a Chello-t. Tudom egyik se jobb a Deákné vásznánál, de ha csak nyelek, soha se fognak megváltozni. Bankban is csak egyszer vitatkozok – igaz már 3x váltottam 🙂

 • EL LOBO - A farkas

  Kedves Macati!
  Magyarországon egy sor szolgáltatónál HÁTRÁNY hűségesnek lenni!
  Ez a T-csodamicsoda is most keringtet egy akciót új ügyfeleknek, fele annyiért nyújt több szolgáltatást, mint a régieknek! Elvileg a régi ügyfélnek állandóan emelik a sávszélességét. Igen ám, de a mi régi telefonzsinórjaink, amit a T-izé elődje fektetett le, (a panelházakban a lépcsőházban fityegnek még most is a kábelek – nem egy kimondott EU-szabvány), szóval ezeken a madzagokon aligha jön át a többször megsokszorozott bájos bájtok mennyiségének a töredéke!
  Magyarán át vagyunk verve!

  Amikor a biztósítónál Cascot és kötelező biztosítást is kötöttem anno, akkor még nem tudtam, hogy később majd azzal kedveskednek az új ügyfeleknek, hogy kedvezményt adnak, ha a kettőt együtt kötik.
  Ezért, hogy én is megkapjam a kedvezményt, szerződést bontottam, s újrakötöttem ugyanott. Így olcsóbb. Lehetne még olcsóbb is, ha nem csináljuk újra a papírokat, mert az egy emberüknek legalább egy napját elvitte, benzinpénz, papír meg minden, ezt is nyilván az én pénzemből finanszírozzák!

  Új ügyfél akarok lenni, új kedvezményekkel!!!

  Lécci, küldd el nekem is a másik Internetszolgáltató ajánlatát. Köszi!

 • e-Vita

  Én a Chellotol se vagyok elájulva.
  Én Interware-hívő vagyok, megbítható, gyors, persze ők is a régi ügyfelekkel fizettetik az új ügyfelek kedvezményeit. De ez mintha mindenütt így lenne.

 • macati

  Szia!

  upc.hu/index.php?PageID=112128&&R=15721

  A Chello azért merült fel, mert már szinte függő vagyok:-), nem nagyon viselném ha hetekig barátoknál és rokonoknál tudnék a hálóra mászni. A Tonylányos előfizetés március végén jár le, elvileg a Chello 3 hét alatt beköt (legalábbis ezt igérték telefonon), így elég az március elején megrendelni. Mikorra a Magentások elviszik a dobozukat, addigra a másik szolgáltatót már igénybe tudom venni.

  e-Vita: nem rossz ötlet! Most néztem meg, a “Szereld magad” csomag esetén akár egy hét alatt netem van és elég korrekt áraik is vannak (interware.hu/index.php?productid=23)

 • morvax

  Napok óta iszonyat a NET.
  Többször van kimaeadás rövid ideig.
  Szóval folyton menteni kell mindent, mert baj lehet.
  Volt úgy, hogy egy hétig nem volt netünk, s akkor a szolgáltató megvonta a váálát, tudatván, náluk mi fent vagyunk a neten.
  A T-izé meg nem csinált semmit, ki sem jött.
  Aztán egyszer csak megjavult.
  Szóval érdekes ez így.
  Közös lónak..

 • bdk posztumusz linkfelhő

  Na, “Mnye bö vási záboti”, mondják ilyenkor oroszul: irigylem a problémáitokat, de mivel nem akarok rosszat nektek, nem kívánom, hogy próbáljátok ki az ukrán internetet. Rossz nyelvek szerint ezt még hosszú szőrű hucul lovak húzzák a hegyeekben.

 • IL Falco - A Sólyom

  Nos, Kedves Barátaim, ajánlom figyelmetekbe a GTS Datanet internet szolgáltatását!
  Nekem ők a harmadik szolgáltatóm, de most érzem először, hogy valóban kifogástalan minőséget kapok a pénzemért!
  Ebbe minden, mondom, minden beleértendő.
  Le a kalappal, igazi ügyfélbarát, szolgáltatóbarát “csapat” GTS Datanet.
  Hangsúlyozom, ezt saját önszántamból írtam, semmi hasznom belőle, hogy elmondtam, csupán egy alternatívát igyekeztem megosztani veletek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük