blog

Blog – támadások – a hozzászólás lehetősége

Blog és támadások. A blogomat érő folyamatos külső támadások miatt a hozzászólásokat csak (egy egyszerű) regisztráció után tudom fogadni, ezért elnézést kérek! De minden jószándékú bloggert örömmel várok!
Regisztráció: Meta/Bejelentkezés

12 hozzászólás

 • bdk

  én eddig is regisztrálva voltam 🙂

  és gratulálok: pár napnyi gyengékedés után újra első-második vagy a pillangószív-listán. én meg az ötödik, éppen a lista-linkemmel.

 • EL LOBO - A farkas

  Sziasztok!
  Zebrának köszönet, hogy túlélte a regisztrálás 10 másodperces fáradalmait – magyarán köszönöm, hogy vetted a fáradtságot 🙂

  Kedves BéDéKá!
  Most magam sem értem az élre-visszakerülésemet (nem tettem érte, mert rengeteg a melóm, de ezt ne terjesszétek, mármint az érdemtelen előrejutás tényét.)
  Viszont ne szerénykedj, látom, ötödiktől fölfelé a te lapjaiddal van tele a lista, mind a háromszázhuszonhatezernégyszáztinkét blogod és honlapod ott sorakozik 🙂
  Titkos naplómban azt jósoltam egyébként, hogy mind a Pillangószív, mind a Linkfelhő versenyt te nyered meg! És ezt komolyan is gondolom.
  A http://www.joljarok.hu/linkfelho/ oldalamat még nem értem rá kitörölni, egy kísérlet erejéig akkor már fenn is hagyom.
  A Pipafüstös kísérletem eredménye egyébként: a BLOG-om a semmiből fölugrott 23.-nak! (Aztán persze szépen vissza, ami természetes.)

  Üdv nektek!

 • bdk

  Hát én sem túl sokat tettem pillangófelhő és linkszív ügyében. Na, azon igencsak elcsodálkoznék, ha én nyerném bármelyiket is. Pláne, ahol még komoly díjak is vannak! Én is inkább csak kísérletnek tekintem, hogy amatőr módszerekkel mire lehet menni.
  Ha időm van rá, inkább az új blogomat hegesztgetem, egyébként meg nekem is összejött pár megrendelésem, hét végére új novellát várnak tőlem, és aztán meg, képzeljétek – itt harangozom be legelőször, még magamnál sem írtam meg – a Literán leszek naplóíró egy hétig.
  A blogomba azért naponta egyet írok, illetve felrakok valamit a most megjelent írásaimból, így ma egy nem túl könnyen olvasható novellát a Bárka utolsó idei számából.
  És hogy aki csak bekukkant és akar valamit mondani, annak ne a posztokhoz kelljen OFF kommentelnie, nyitottam egy csebegőszobát, ahol bárkit szívesen látok: http://bdk.blog.hu/2006/12/04/csevegoszoba_1
  Kérlek, a régi fórumom és a Milyen Vagyok?on lévő kommentsarkom helyett most már inkább ezt használjátok!
  Üdv!

 • EL LOBO - A farkas

  Kedves BéDéKá!
  A Literán történő naplóírásra kíváncsi vagyok nagyon, vajon milyen is lesz az, amikor a blogger KIFEJEZETTEN nem MAGÁNAK, hanem dupla nyilvánosságnak ír?! (Mert a magának írás mögött is ott bújik a nyilvánosság érzékelésének tudata, de így dupla lesz a “nyomás”).

  Szia Myrtille!
  Na jó, vigyázok veled 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük