Blog-kör: Debrecen, Pécs, Szombathely, Budapest

Nagyon szép blog-kört írtam le a virtuális térben az imént. Meglátogattam Debrecen híres bloggerét, a Basahalom Boulevard megújúlt “hasábjain”. Ott bukkantam rá először Macati pécsi blogger – csodaszép fényképekkel illusztrált – Mac-blogjára, tehát most is odamentem. Ő ajánlja ott Karotta blogját, és nem bántam meg, hogy hallgattam Macatira, mert fergeteges net-verset olvashattam ott. Első felindultságomban, hogy kifejezzem a blogger teljesítménye felett érzett tiszteletemet, eme sorokat pötyögtem bájtra:

Mikor megírtad e posztot
tanítva minden parasztot
mi a net

Mikor ujjad a kopott
kalviatúron kopogott
Guevara nevetett!

És most megyek, ajánlom mindezt a Myrtille sörkert látogatóinak, méghozzá Szombathelyen – ahol egyébként ezen a héten Janis Joplin szolgáltatja a zenét -, és ha nem rúgok be a virtuális sörétől, még Ungvárra is átruccanok Balla D.-hez, egy kis publicisztikáért. Este meg Diurnus, ma sem hagyom ki!

“Blog-kör: Debrecen, Pécs, Szombathely, Budapest” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Basahalom blogot néztem meg. Nagy örömömre azt láttam István király blog írója lesz a rádióban. Rettentő jól szórakoztam az írásain. Nem árt az sem, ha szóba kerül a virtuális késdobálás is. 🙂
    Kösz
    Myrtille

Szólj hozzá!