Blog-kör 2.: Vajdaság, London, Erdély

A Vajdaságból származó M. Attila festőművész úr mostanság Londonból jelentkezik. Egy festménye – és a hozzá kapcsolódó blog-történet – itt: A festő. Ám ma nem újabb festményét küldte el, hanem a honlapja címét. (A hiv. helyen megtalálható a link.)
Statisztikámban meglepve láttam a hivatkozást, mely szerint Romániából jöttek látogatók hozzám, innen e: web-cafe.ro. Aranyos hely, köszönöm az ide vezető út kikövezését. Itt magyar, román és romániai magyar blogok között válogathatunk, adhatunk link tippet is. Lám, a net összeköt minket, a neten már működik az EU. 🙂

“Blog-kör 2.: Vajdaság, London, Erdély” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Szia!
  KOBAK-hoz fordultam tanácsért, s a híres bloggertárs javasolta, frissítsem a captcha-t, azaz a biztonsági kódot, és akkor talán még maga BéDéKá is tud majd esmét… És íme: lőn világosság, lőn posztumusz BéDéKá komment! Nagyon örülök!
  Kobak! Nagyon köszönöm önzetlen segítséged!!!

 2. Kedves BéDéKá posztumusz linkfelhő!
  Azon túl, hogy ha még egy szót hozzáraksz a “nevedhez”, akkor engem meg fog ütni a guta, szóval ezen túlmenően az látszik a web-cafe viselkedésén – mivel Ukrajnát is, benne a kies Ungvárral, Európához számítja -, nem olyan szűkkeblű, mint a hivatalos EU.
  És szerintem igaza van!
  Továbbá: inkább a web-cafe figyeljen bennünket Romániából (hála érte), mintsem a Nagytesó!

 3. ebben egyetértünk.

  én is nagyon örülök, hogy újra tudok kommentelni, de nem merem elkiabálni, mert máskor is voltak napok, amikor felengedte a szerver a szövegemet.

  más: bizonyos értelemben pécsi szereplésem folytatásának fogható fel az, amire mostanában készülgetek, kukkants bele alkalom adtán, és bár ismerem elfoglaltságodat, 28-án ne felejts el odanézni!

Szólj hozzá!