blog

Blog és bloggerköszöntés: Basahalom Boulevard

Minden városnak olyan vezér-bloggere van: amilyent megérdemel! Debrecen nyilvánvalóan jól áll az isteneknél, mert neki Basahalom Boulevard néven az ország egyik legjobb blogja és bloggere jutott, aki nem csak tükröt tart, hanem azzal a tükörrel olykor kobakon is veri a város öntelt nagyjait, a pökhendi polgármestert, táltos alvezérét meg a szolgahad képviselőit is!

Régi szokásom, ha híres blogger jő Pécsre, aki megérdemli a kalapemelést, azt köszöntöm tisztességgel egy kézfogás és/vagy egy blogbejegyzés erejéig (plusz a kalapemelés). Erről bővebben itt: Pécs és Balla D.: blog-esszé.

Hogy melyik debreceni blogbejegyzés volt számomra a legtanulságosabb? Ez:
http://basahalom.freeblog.hu/archives/2007/02/02/2122517/

Tessék megnézni Basahalom komplex blogjában, a megadott címen a harmadik videót, amelyben láthatjuk, hogy Kósa Lajos mennyire becsüli népét a városi tv szolgalelkű kamerái előtt. Olyan látlelet ez a magyar “rögvalóságról”, hogy ihaj. A kölcsönös fenéknyalás (helyi hatalom – helyi média) világrekordja, e videó alapján, minden bizonnyal Debrecené, (pedig olykor Pécs sem áll rosszul)! A helyi média “állatorvosi lovának” mindenképp kitűnő ez a bejátszás.

Szóval Pécsre jön, s íme, szittya-türk-sumér-sumák szokás szerint így várom őt 🙂

sültmalac

9 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük