blog

Blog: Elnyújtott élvezet…?

1) Ha könyvesboltba megyek, mindig történik valami! Miképpen most is. – Kezét csókolom! – rikkantottam az imént a Rókus utcai könyvesboltban, majd hozzátettem: – Kérnék egy elnyújtott élvezetet!
Ismerem én a lapos, gyanakvó pillantások szinte minden vállfaját, de így is meglepett az eladó hölgy mély, megvetést és az őrültek iránti tiszteletet kifejező ábrázata.
– Fojtik János és Veres Zoltán elnyújtott élvezetére gondoltam! – próbáltam enyhíteni a dolgon, de valahogy ez nem sikerült!
– Könyv a marketingről, négy beszélgetés, semmi több – küldtem még el a szövegemet egy mosolyom után.

Naszóval: a kirakatból szedte be a megenyhült hölgy, amiből arra következtetek, hogy a cím miatt a könyv tarolt! Így kell kérem címet adni: Elnyújtott élvezet…?

 

2) Bogica elküldte nekem a blogról szóló szakdolgozatát, tele voltam munkával, de mégis egy ültő helyemben, azonnal végigélveztem 🙂 a negyven oldalt, csak éppen visszajelzésre nem maradt időm, de majd pótolom!
Végtelenül örültem annak, hogy a szakirodalom között ráleltem arra a net-címre, amit én kértem-kunyiztam vissza A Hét szerkesztőségétől! Naugye, tudtam én, hogy kell ez itt Magyarországon is, nem csak Romániában!

 

3) De most futok, robogok a nyomdába – az elhíresült prospektusokért!

 

8 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük