Blog: ajándék Pécsnek a Der Standard-ban

Meg vagyok hatva: BDK, blogger barátom, civilben Balla D. Károly író, cikket írt az osztrák Der Standard-ba. És bizony abban nem feledkezett meg megemlíteni, hogy bizonyos El Lobo – A farkas miféle csínnyel népszerűsítette az Interneten Pécset, a városát. (Az első magyar internetes flash mob: A SEO, a szivar és Mészáros András EKF igazgató)
Meg vagyok hatva: csodaszép ajándék ez karácsonyra! És talán nem is annyira nekem az (dehogyisnem), hanem a városnak, Pécsnek! Balla D. Károlytól, aki Ungvárról szereti Pécset!
Köszönöm!
Eredeti megjelenés:
http://derstandard.at/?url=/?id=3158979
Utánközlés és a szöveg magyar eredetije BDK-nál:
http://bdk.blog.hu/2007/12/21/cikkem_a_der_standardban

“Blog: ajándék Pécsnek a Der Standard-ban” bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Sárga vagyok az irígységtől! Azért a Der Standard nem kutya! – Előkerestem, mivel élcelődni támadt kedvem, hogy na és…? Mi már (Netmester) szerepeltünk a Spiegelben is. Aztán utánanéztem, hogy igaz, hogy a lapot Spiegelnek hívták, de mi a Briefmarken Spezial-ban voltunk. 🙂

  Viccet félretéve, – nagyon is kellett ez most Kedves El Lobo! – Már jó pár éve vallom, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni, hogy kis városunkról (európai mércével) hírek, pozitív hírek, eseményekről szóló hírek, látványosságról szóló hírek, – mi több arról szóló hírek kellenek, hogy élünk! – És ez most az! El Lobo Blogja Él! Pécs Él! Az EKF reméljük élni fog!

  Minden elismerésem a Te segítő angyalodnak a cikkért!

  Az már külön kérdés, hogy rajtunk kivül érdekel-e ez mást, hogy a hétköznapi meccsei között épp egy pozitívabb hír látott napvilágot a pécsi EKF ürügyén.

  Hát érdekeljen!
  Azon leszünk! 🙂

  És az apropó: Taxis Posta
  pecs.info.hu/kereso.php?kulcsszo=Taxis+Posta

 2. Köszönöm, Laci!
  Mit ne mondjak, én is meglepődtem a ? den Blogger, El Lobo, Der Wolf? sorok olvastán. És a szokásos Európa Kulturális Fővárosa Pécs helyett szívmelengető volt ezt olvasnom: “Eine der schönsten ungarischen Städte, Pécs, wird in drei Jahren Kulturhauptstadt Europas sein.” 🙂

Szólj hozzá!