Blog – „2006 legjobb keresőoptimalizálója”

Az Első Magyar SEO Versenyt megnyertem!

Mit tagadjam, az Első Magyar Honlap-optimalizáló Verseny megnyerése dagasztja a keblem, a legjobb megnevezés büszkévé tesz! De erről majd később.
Persze, ez a (férfi)kebel mégsem akkora és szép, mint a doktornőé, akitől épp most jövök. (Az arcüreggyulladásom állapotának ellenőrzése volt a cél.) Amúgy érdekesek voltak nálunk, idahaza az ünnepek: először Klári szerzett be egy „tüdőgyuszit”, aztán meg én ezt a micsodát.A doktornő dekoltázsára most nem térnék vissza, így is kaptam az asszonytól eleget!

Szerinte ugyanis, amikor én ápoltam őt, az eléggé felszínes tevékenység volt – s amikor engem lázasított be az arcüregem, akkor ő egy nap alatt többet ápolt rajtam, mint egy hét alatt őrajta én!
Na, de vissza a címhez! A megnyert versennyel megkaptam a „2006 legjobb keresőoptimalizálója” címet!

Fölvetődik persze a kérdés: az első törvényszerűen a legjobb-e?

Úgy két héttel ezelőtt, a Marketing Klubban, Roszprim Nándor egykori újságíróval épp arról zsizsegtünk valamennyit, hogy legjobbnak lenni könnyű, mindenki mondhatja magáról, én vagyok a legjobb, csak hát a körülmények meg a pech meg a mittudoménmi!
Elsőnek lenni, az a valami, ráadásul már a mi társadalmunk is csak az első nevét jegyzi meg!

Ám itt sem állhatunk meg a gondolatfűzéssel, mert ahol a szubjektív elemek is szerepet játszanak, ott nem feltétlenül a legjobb lesz az első, sőt, több legjobb is lehet, sőt, akár több első is. Egyik nap az egyik az első, s ha a doppingvizsgálaton ügyetlenül vizel, holnap már a másik lesz az első!
Nos, itt nem volt doppingteszt, s nem mind a hat hónapnál vittem el a pálmát (bár a hatból négyszer), tehát nyugodtan előfordulhatott volna, hogy pontban éjfélkor más áll az élen! Akkor most ő volna a legjobb és az első is egyben!
Ugyanis itt nem voltak szubjektív elemek, gép mért, a Google-robotok szedték és varázsolták össze az eredményt!

Bevallom, jómagam BéDéKá győzelmét tippeltem meg, titkos naplómban, amely a versenyhonlapomon olvasható, írtam is erről!

Nadealényeg! Versenytársaimnak gratulálok, s tisztában vagyok azzal, az adott időpillanatban tényleg első voltam…

“Blog – „2006 legjobb keresőoptimalizálója”” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Szia Tamás!
    Mint régi, értő drukkernek köszönöm a gratulát és mi is boldog új évet kívánunk neked! 🙂
    Rápillantottam a honlapodra – látom, mégiscsak flash – de most még hadd ne mondjak semmit erről (ezen túlmenően).

    Válasz
  2. Szia Laci!
    Boldog új évet kívánok az egész családnak és gratulálok a győzelmedhez

    nyuschal tamás

    Válasz

Szólj hozzá!