Belerokkanunk

Belerokkanunk | Selmeczi szóvívő azt mondta...

Vendég bejegyzés, írta Balogh Zoltán

Selmeczi Gabriella, a Fidesz ős-szőke szóvivője, aki anno a Grippen-ügyben vállalt szerepe miatt tűnt el egy ideig a ködben, megint nagyot szólt.
Grippen-ügy? Tudják: a svéd vadászrepülőgép gyártók kifejezetten magyar szőkékre vadásztak, de nem jött be ez a politika, selmecileg főleg nem, talonban is volt egy darabig a polihisztor cicus.
Most, szóvivőként, nemcsak magát, hanem a kormányát is hozta magával, a napokban.
Idézem, az alábbiakban, szó szerint, a rokkantsági nyugdíjakkal kapcsolatos megnyilatkozását.

?Egészségügyi felülvizsgálatra lenne kötelezve 200 ezer ember, hiszen akinek nem élete végéig ismerték el rokkantságát, tehát egészségi állapotában változás, esetlegesen javulás várható, annak felülvizsgálatra kell mennie. Sem a 41 ezer forintos rokkantsági ellátásnak, sem a megváltozott munkaképességűek 28.720 forintos juttatásának, sem pedig a rehabilitációs ellátás 57.440 forintos összege nem fedi a valóságot. ? Minden megváltozott munkaképességű az állapotának megfelelő mértékű ellátást kap majd.?

Ennyi Gabrielláról.

A többit Lajosról.

Lajos most 61 éves, a valamikori pécsi bőrgyárban volt, 31 évig, csak a raktárban. Az utókor tudja vagy sem, de az ilyen bőrgyárakban iszonyatos hatású vegyszerek épültek az emberekbe.
Lajos ma 28 720 forintot kap kézhez, rokkant nyugdíjasként.
Lajos a minap, a Szőke Ciklon bejelentésével egy időben, megkapta a behívót, többszöri vizsgálat után, Budapestre, hogy a ? feltehetően vegyi anyag okozta rákot ? ki kéne venni a tüdejéből.

Mondtam a Lajosnak, hogy a Szőke Ciklon mit ígért: felülvizsgálatot.
Lajos legyintett.
? Kiveszik a tüdőmet, nagy ügy! Aztán vizsgáljanak felül! Mért: a tö.öm is kell?

Bognár László

A kétezres évek elején figyelemmel fordultam az online marketing mellett a blog műfaja felé.
A szolgáltató-blog klasszikus „énblogként” indult a Jóljárok Magazin aloldalaként.
A Google számos változtatása a kereső algoritmusában egyre inkább hátrányos helyzetet teremt a sokszálú, sok témát felkaroló klasszikus blogok számára. Ezért a régi blogot frissítem, tartalmi struktúrába szerkesztem. Szolgáltatok.

Szólj hozzá!