blog

Ajándék az Ön cégének a Jóljárok.hu-tól

“Ajándék: 2008. jún. 1-től 2009. dec. 31-ig, mindössze nettó 3.500 Ft technikai díjért biztosítunk megjelenést a Jóljárok.hu Szolgáltatóházában! Ez több, mint másfél esztendő. Ünnepeljük együtt a Jóljárok.hu 2.0-ás változatának megszületését.”
Ez a blog itt robog a Jóljárok.hu felségjele alatt, s az a minimum, ha ezen a portálon újdonság üti fel a fejét, szólok. Hogy jól járhassanak azok, akik e blogra rápillantanak. A Jóljárok.hu friss motorral, friss küllemmel állt elő és ebből az alkalomból a kiadó (na, jó, én vagyok az) ajándékot nyújt a legfürgébb 25 vállalkozásnak vagy vállalkozónak!

A nyomulós portálokon ilyenkor az jönne most, hogy ne hagyja ki! Leírnák, hogy a Jóljárok hu mennyire klassz, hogy itt szaladt az Első Magyar Keresőoptimalizáló Verseny győztes oldala is, a Pillangószív, tehát a portál híres és jól optimalizált, – pláne az új változat! -, messzire fogja vinni az Ön vállalkozásának a hírét!
Fényes mondatok ecsetelnék, hogy a nettó 3500 bagó pénz egy ilyen helyen való másfél éves szereplésért, ennyiért jövőre már majd doboz gyufát sem kapni.

Én nem szeretem a nyomulós reklámokat, ezért csak annyit mondok: nézze meg mintának, mondjuk a Szolgáltatóházat,  gondolja ki a saját vállalkozásának mondatait, aztán küldje be gyorsan e-mailben!