blog

A CIA bent van a gépemben

Amikor becsuktam a Corel szerkesztőjét, megnyugodva kicsit, hogy egyel előrébb jutottam az elvégzendők mai, nem éppen rövid listáján, földbe gyökerezett a lábam, kerekre nyílt a szemem, galambok ültek a verebekhez (hogy mástól is vegyek egy kis képet a meghökkentő esemény, a csoda leírásához), szóval ott tündökölt a képernyőmön a CIA felirat és az embléma is!

Egymást jelölgeti a nép miniszterelnöknek – de senki nem akarja

Végigfutott bennem a nap összes eddigi eseménye: mit csináltam, mondtam, kikkel találkoztam, sőt még az is – min morfondíroztam!

Csak nem engem jelöltek miniszterelnöknek – futott át rajtam a hátborzongató gondolat, amiért is a CIA is górcső alá vesz, hogy megbízható szövetségese leszek-e vajon az Egyesült Államoknak?!
Semmi kedvem nincs egyébként mindenféle elvonások mértékével bíbelődni,  egészen egyszerűen nem kenyerem a sanyargatás, úgyhogy nem akarnék miniszterelnök lenni, billegjen más bajszán ez a morzsa!

Politikai természetű gondolatom is csupán egyetlen egy volt egészen 13 óra 48-ig, azon meditáltam, hogy ahhoz, hogy a szociáldemokraták célkitűzése beteljesedjék – harmónia a munka és a tőke között – munka is kell meg tőke is.
Ez sem egy olyan gondolat, amiért érdemes volna a CIA számára a gondolatrendőrséget rám küldeni!

Aztán megnéztem jobban az amerikai internetes bluesrádió honlapján azt a CIA izét.
Apám, az csak egy hirdetés 🙂

9 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük