blog

A Bérautó komplex szolgáltatása

Bérbe adhatja egy autókölcsönzőnek.
Adja bérbe autóját!

Autókölcsönzés 4k + 3D

A Bérautó egy jó nevű budapesti szolgáltató az autókölcsönzés iparában. Olyan összetett szolgáltatást nyújt, hogy ezt 4k + 3D minősítéssel jutalmaztam az imént 🙂
Ezt így mindenki gyorsan dekódolhatja, érti és minden bizonnyal méltányolni is fogja.
Autót bérbe adni bizonyára nem könnyű feladat egy világvárosban, ahol a nemzetközileg ismert és elismert világcégek is jelen vannak, és a világ minden táján kínálják szolgáltatásukat, melyhez hozzá fűzik: náluk mindenütt ugyanolyan minőséget fog kapni az utazó, mint ahogy a McDonalds hamburgerjei is ugyanolyanok Párizsban, Londonban és Budapesten…

Azonban a hazai, ügyes marketing felfogású cégek, vállalkozások mindig megtalálják a módját, hogy megőrizzék versenyképességüket.
Az online marketing eszközeivel (például SEO, magyarán keresőoptimalizálás), a jó piaci szegmentációval, a helyismeretre épülő gyors reakcióidővel és a szolgáltatások egymásra épülő rendszerével.
Ki hinné, hogy a Bérautó arra buzdítja a lakosságot és a cégeket, hogy ha valamilyen okból nem, vagy csak ritkán használják autójukat, akkor adják bérbe nekik, akik azt ügyfeleiknek bérbe adják.
Ugyancsak figyelemre méltó, hogy nem suttyomban, titkolva, hanem egyenes a honlapjukról értesülhetünk arról, hogy szívesen fizetnek jutalékot  a szálloda iparban, a hotelek, apartmanok alkalmazottainak vagy tulajdonosainak, ha vendégkörükből a Bérautót ajánlják autókölcsönzőnek. De erre bárki jelentkezhet, aki képes ügyfelet szerezni és szeretné bezsebelni a diszkrét fizetséget.

Persze ezek a kiegészítő elemek csak akkor érnek valamit, ha az alap szolgáltatás jól működik és versenyképes áron, kitűnő minőségű autókat nyújtanak.
Ehhez kis kategóriás autótól a felső-középkategóriáig, a benzinestől a dízelig, a fapadostól az automata váltósig széles kínálattal kell rendelkezniök. Mint ahogy rendelkeznek is.

Ismerkedjen meg Ön is a Bérautóval, pláne, ha bérbe adna nekik, vagy autót kölcsönözne tőlük 🙂

Autóbérlés Budapest

***

Az autózásról szóló egyéb bejegyzések itt találhatóak:

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük